logo

Giresunlulardan Ataşehirlilere İçerenköy’de Her Gün İftar

Giresunlulardan Ataşehirlilere İçerenköy’de Her Gün İftar

giresunlularAtaşehir Giresunlular Derneği İçerenköy’de Ramazan ayı boyuca her gün iftar veriyor. CHP Ataşehir İlçe Teşkilatını temsilen Nimet Güner akşamın misafiri oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

2008’de kurulup Ataşehir’de yaşayan Giresunluların dayanışma ve yardımlaşması doğrultusunda çalışmalarına davam eden, Gürbüz Ekinci başkanlığındaki Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı boyunca yöneticiler ve bünyesindeki iş adamlarının finans ettiği toplu iftar organizasyonu düzenliyor.

Ataşehir İçerenköy spor kulübü tesislerinde verilen Ataşehir CHP İlçe Teşkilatı ile birlikte Ataşehir yerel basın temsilcilerinin katıldığı toplu iftar programına Ataşehirliler de yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Ekinci ile yönetim kurulu üyelerinin misafirler teker teker ilgilendiği toplu iftar programında 350 kişiye iftar servisi verildi.

Tamamen kendi kaynakları ile Ramazan ayı süresinde Ataşehirlilere 300 kişilik toplu iftar düzenlediklerini ve Ataşehirde yaşayan Giresunlular öncelikli olmak üzere dar gelirli Ataşehirlilere erzak ve maddi yardımlarda da bulunduklarını, ayın 15’inden itibaren gıda ve erezak yardımlarına başlayacaklarını ifade eden Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Ekinci; “Geleneksel hale getirerek 5.sini düzenlediğimiz toplu iftar programı ve erzak yardımlarımızı yönetim olarak biz ve bünyemizdeki iş adamlarından sağlanan kaynaklarla finanse ediyoruz.”dedi.

Ataşehir’deki Giresun dernekleri ile birliği sağlamak yönünde çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Ataşehir Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Ekinci, 25 bin civarında seçmen sayısı ile 3. Sırada olan Giresunluların birlik ve beraberliğimizi sağlayarak Giresunluların Ataşehir yönetiminde hak ettikleri temsil oranına ulaşması sağlamak için mücadele verdiklerini belirtti.

Dernek olarak güçlü bir yönetime sahip olduklarına dikkat çeken Başkan Gürbüz ekinci, seçimlere de güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek; “Ramazan ayını Ataşehir ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Giresun basınından temsilcilerin de hazır bulunduğu iftar programına; Cumhuriyet Hallk Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, Giresun Platformu Başkanı Serkan Gezmiş, dernek temsilcileri, davetliler ve Ataşehirliler katıldı.

Gelenekselleştirilerek 5 seneden bu yana yapılan bu programı düzenledikleri için dernek yöneticilerini kutladığını söyleyen ve Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın İstanbul dışında olması nedeni ile katılamadığını ve selamlarını getirdiğini ileten Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatını temsilen konuşan Başkan Yardımcısı Nimet Güner, Başkan Hakkı Altınkaynak’ın Ataşehir Giresunlular Derneği’ni ziyaret ettiğini, derneği yalnız bırakmayacağını, Ramazan ayı içerisinde yine geleceğini ifade ederek, 30 gün boyunca 300 kişiye yemek verdikleri ve kumanya dağıttıkları için dernek yönetimini kutladı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ