logo

Güler Duman ‘USTA’ Ataşehir’e ses verdi

Güler Duman ‘USTA’ Ataşehir’e ses verdi

guler dumanAtaşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” projesi kapsamında düzenlenen konserde Güler Duman Ataşehir’e ses verdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” projesi kapsamında Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Güler Duman sahne aldı. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen konsere Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Tüm salonun dolu olduğu konsere; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ilçe meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Daha önce Kerem Görsev Trio, Fahir Atakoğlu, Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu gibi ustaların ağırlandığı “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserlerinin son konuğu olan Güler Duman ise geceye türküleriyle renk kattı.

Düzenlenen konser arası Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve yaşlı bir Ataşehirli vatandaş Güler Duman’a teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ