logo

Gülşen Yiğit Ak Partiden Milletvekilliğine Aday

Gülşen Yiğit Ak Partiden Milletvekilliğine Aday

gulsen _yigitGülşen Yiğit; Hakk’a ve halka hizmet etmek, Türkiye’nin sesi soluğu olmak, kimsesizlerin kimsesi, engellilerin Gülşen ablası olarak aday adayı olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gülşen Yiğit, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ak parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülşen Yiğit 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gülşen Yiğit yaptığı açıklamayla; “Güzel yarınların karamsar, bitkin tembel insanlarla değil; dürüst, çalışkan, güvenilir ve rahatını bozabilen insanların gayretleri ile tesis edilebileceği inancıyla Ak Partiden milletvekilliği aday adaylığı için başvurduğunu duyurdu.”

Yiğit açıklamasında; ”Hakk’a ve halka hizmet etmek için tüm Türkiye’nin sesi soluğu olmak, başta kimsesizlerin kimsesi, engellilerin Gülşen ablası olarak yola çıkıyorum” dedi.

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gülşen Yiğit’in Aday Adaylık Açıklaması;

Ülkemin dört bir yanındaki değerli dostlarım ;

Ak Parti teşkilatı mensubu dava arkadaşlarım,

Ve çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarım;

Daha güzel yarınların hep şikayet eden karamsar, bitkin tembel insanlarla değil; dürüst, çalışkan, güvenilir ve rahatını bozabilen insanların gayretleri ile tesis edilebileceği inancıyla kutlu bir dava için zaten iki dönemdir ilçe yönetim kurullarında görev aldığımız partimiz Ak Partiden milletvekilliği aday adaylığı için başvurmuş bulunmaktayım.

Türkiye’miz, bulunduğu coğrafyanın ve dünyanın parlayan yıldızı olma yolunda hızla yol alırken yedi düvelin tüm güçlerini birleştirip üstümüze üstümüze geldiği şu zorlu süreçte Hakk’a ve halka hizmet etmek için tüm Türkiye’nin sesi soluğu olmak, başta kimsesizlerin kimsesi, Engellilerin Gülşen ablası, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak bugünkü hükümetin temellerini atan adı bilinmeyen nice kadının, çocuklarını irtibat bürolarında büyüten nice anaların temsilcisi olarak bu yola çıktık ve yükümüzün ağırlığının farkındayız.

Lakin ben inanıyorum ki eller çoğaldıkça yük hafifler. Bu sebeple önce Rabbime sonrada sizlerin desteğine yürekten inanıyor ve güveniyorum.

Allah taşıyamayacağımız bir yükü bize yüklemesin Allah bizden razı olana kadar da kara toprak bizi sarmasın diyor fiili ve kalbi dualarınızı istirham ediyorum.

İzmir’den Mardin’e, Balıkesir’den Hakkâri’ye, Antalya’dan Samsun’a, Kütahya’dan Manisa’ya ve İstanbul’a kadar birçok kentte yaşamış bulunan bir kardeşiniz olarak ülkemin Kültürel, Sosyal, Askeri, Ekonomik vb. dinamiklerini çok yakından biliyor; ülkemin yükseliş sancılarını paylaşmayı göze alıyorum.

Bu süreçte hayatımızın olmazsa olmazı olan basınımızın güzide mensupları dostlarımla, tüm parti teşkilatı kardeşlerimle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm gönüldaşlarımla, dost ve akrabalarımla aday adaylığımı paylaşıyor derdime de, sevincime de ortak olmaya davet ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

GÜLŞEN YİĞİT

GÜLŞEN YİĞİT KİMDİR?

  • 1968 yılında Balıkesir’in bir dağ köyü olan Meydançayır’da dünyaya geldi.gulsen _yigit_1
  • İlk-Orta okul ve lise öğrenimim toplumsal çatışmaların en yoğun olduğu yıllarda Manisa’nın Soma ilçesinde geçmiştir.
  • Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Mahalli İdareler 1987 mezunu olan Gülşen yiğit Türkiye’nin ilk mahalli idareler meslek elemanlarından.
  • Eğitim sektöründe Halkla ilişkiler ve Eğitim Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Sosyal Yardım ve Kültür Vakıflarında çeşitli görevler aldı.
  • 25 yıllık evli olan Gülşen Yiğit 3 kız çocuk annesi.

SİYASİ GEÇMİŞİ:

Siyasete, 28 Kasım 2010 tarihinde Genel Başkanlığı’na Prof. Dr Numan Kurtulmuş’un seçildiği Halkın Sesi Partisi’nde başladı.

Daha sonra sırasıyla; İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Kurucu üyeliği yaptım ve Ataşehir sorumlusu, 2011 genel seçimlerinde Has Parti Birinci Bölge milletvekili adayı, temayül yoklamalarıyla Has Parti (ana kademe) il yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Gülşen Yiğit, Eylül 2012 kongresinde Ak Parti ile bütünleşme sonrası Has Parti’nin feshiyle siyasete kısa süre ara vererek sosyal faaliyetlere ağırlık verdi.

Ak Parti Atatürk Mahalle teşkilatı( Doğu Ataşehir) Halka İlişkiler Birim Başkanlığı ile Ak Parti çatısı altında siyasete tekrar dönen Gülşen Yiğit; Kasım 2013’te İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı, Kasım 2014 Ataşehir Olağan İlçe Kongresiyle 2. kez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu

Son olarak, AK Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Dış İlişkiler başkan yardımcılığı yapmaktayken 10 Şubat 2015 itibariyle 25. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifasını sundu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ