logo

GÜNERİ İNŞAAT BARBAROS’taki KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ TANITTI

GÜNERİ İNŞAAT BARBAROS’taki KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ TANITTI

atasehir_barbaros_guneri insaatAtaşehir Barbaros Mahallesinde Yerinde ve katılımcı kentsel dönüşüm çalışmaları yürüten Güneri İnşaat, arsa ve kat maliklerine hazırlanan projelerini tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Güneri İnşaat, Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için DOME, SWANKE ve TAGO Mimarlık ofislerine hazırlatılan konsept projeler, Brandium Silence İstanbul Hotel & Convention Center’de düzenlediği toplantıda arsa sahiplerine tanıttı.

Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, maliklerin oluru alınarak ”Katılımcı Dönüşüm” gerçekleştirilerek yerinde kentsel dönüşüm projelerinde yeni bir model oluşturmayı hedefliyor.

Bugüne kadar İkebana Evleri, Hisar Konakları, Kandilli Koru Evleri, Kalamış Sun Marine gibi birçok projeyi başarı ile gerçekleştiren Güneri İnşaat, yerinde ve katılımcı dönüşüm modeli olan Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek. Güneri İnşaat’ın Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 130 bin metrekarelik alanda 25 ada ve 250’nin üzerinde parseli kapsayan özel sektörün ilk en büyük kentsel dönüşüm projesi olmaya aday.

Güneri İnşaat, Barbaros Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdüğü kentsel dönüşümde arsa ve kat malikleri ile anlaşmalarını yürütüyor.  Hazırlanan kentsel dönüşüm projelerinde Ataşehir Belediyesi’nin görüşleri de alınıyor.

Güneri İnşaat, yerinde ve katılımcı kentsel dönüşüm modeli ile gerçekleştirilmesi hedeflenen Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için DOME Mimarlık, SWANKE (Swanke Hayden Connel Architects) ve TAGO Mimarlık ofislerine üç ayrı konsept projeler hazırlattı.

Eva Danışmanlık tarafından hazırlanan altyapı ile DOME, SWANKE ve TAGO Mimarlık ofislerince hazırlanan projeler Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri’nin açılış konuşması sonrası mimarlık ofislerinin temsilcilerince Brandium Silence İstanbul Hotel & Convention Center toplantı salonunda, görsel destekli sunumlar eşliğinde Ataşehir’deki Güneri İnşaat’ın Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje alanında bulunan maliklere tanıtıldı.

Arsa ve kat maliklerinin de görüş ve istekleri doğrultusunda DOME, SWANKE ve TAGO Mimarlık ofislerine hazırlatılan konsept projeleri, düzenlediği gecede tanıtan Güneri İnşaat, internet sitesi üzerinden yapacağı anketle de, uygulanacak projenin belirlenmesinde arsa sahiplerin de katılımını hedefliyor.

Güneri İnşaat’ın Ataşehir Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje alanında bulunan malikler  Güneri İnşaat’ın web sitesi www.guneri.com adresindeki projelerden birini seçerek uygulanacak projenin belirlenmesine katılabilecekler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ