logo

Güneş: ‘İkinci ve Son Kez Meclis Üyeliğine Adayım’

Güneş: ‘İkinci ve Son Kez Meclis Üyeliğine Adayım’

Başvurunun son günü olarak açıklanan 19 Ekim Cuma günü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen Ali Haydar Güneş dilekçesini vererek Meclis üyeliliği başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Makamında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Alştınkaynak’ı ziyaret eden Ali Haydar Güneş Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday adaylığı içen müracaat ederek dilekçesini verdi.

Halen 2014 Yerel seçimlerinde seçildiği Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ile birlikte Meclis Divan Katip üyeliği görevini yürüten Ali Haydar Güneş, bu dönem son kez başvurusunu yaptığını, seçilirse ikinci dönemi tamamladıktan sonra bir daha Meclis üyeliği adaylığının söz konusu olmayacağını söyledi. Güneş, iki dönem sonrasında bayrağın gençlere teslim edilmesinden yana olduğunun altını çizdi.

Aday adaylıkları başvurusunun son günü olarak açıklanan 19 Ekim Cuma günü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkanı ve Meclis üyeliklerine yoğun başvuru yapıldı. Akşam saatlerinde bir hafta daha uzatıldığı haberi gelen 19 Ekim Cuma günü aday adaylık başvurularına yoğun ilgi gösteriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ