logo

GÜNLERDİR ARANAN ATALAY FİLİZ İZMİR’DE YAKALANDI

GÜNLERDİR ARANAN ATALAY FİLİZ İZMİR’DE YAKALANDI

atalay_filiz_seri_cinayet_yakalandiPolisi alarma geçiren, İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir’in Menderes İlçesi’nde minibüste fark edilip, parkta yakalandığı belirtiliyor.

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, İzmir’in Menderes ilçesinde bindiği minibüste, kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Atalay Filiz’in İzmir Emniyeti’ndeki ifade işlemlerinin ardından önce Ankara’ya, ardından da İstanbul’a götürüleceği belirtiliyor.

3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir’in Menderes İlçesi’nde bir parkta yakalandı.

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı tahmin ediliyordu.

29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, Buca’da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı.

Polisin, görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, araştırmalara da yön verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ