logo

HABİRE YAHŞİ ANADOLU LİSESİ’NDEN YILSONU KONSERİ

HABİRE YAHŞİ ANADOLU LİSESİ’NDEN YILSONU KONSERİ

hyal (0)Habire Yahşi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan koro izleyenlerin beğeniyle alkışladığı “Bir Nefes Anadolu” adıyla Türk Halk Müziği yılsonu konseri verdi.

Recep Kenan/itvaber.com

Ataşehir Habire Yahşi Anadolu Lisesi “Bir Nefes Anadolu” Türk Halk Müziği konserinde biribirinden güzel eserleri solo ve koro olarak seslendirerek hem eğlendiler hem de izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattılar.

Ataşehir Doğa Koleji Konferans Salonun da verilen ve yoğun ilginin olduğu yılsonu konserine, Habire Yahşi Anadolu Lisesi Müdürü İsa Boylu ve okul yöneticileri, Okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Koro şefi olan Müzik öğretmenleri Sevil Göktaş Üngör eşliğinde Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait türküleri seslendiren koro, izleyicilerin “bir daha, bir daha” tezahüratları performanstan memnuniyeti ifade ettiler.

Türk Halk müziği konseri etkinliğini hazırlamakta emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü İsa Boylu, gecenin güzelliğini anlatmak için kelimelerin yetmediğini ifade edeerrek; “Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan emekli ağabeylerimize, hem mesai arkadaşlığı, dostluğu, emek ve gayretleri için sizlerin huzurunda emekli olacak olan Müdür Başyardımcım Serpil Aksoy’a çok teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Emeklide olsak dostluklarımız devam ediyor ve edecektir” diye konuştu.

Habire Yahşi Anadolu Lisesi “Bir Nefes Anadolu” Türk Halk Müziği konseri, Okul Kız Halk Oyunları ekibinin Karadeniz yöresine ait gösterileri ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ