logo

HAFIZ FINDIK’IN ÇOCUKLARI ZEYNEP VE MUHAMMED UĞURLANDI

HAFIZ FINDIK’IN ÇOCUKLARI ZEYNEP VE MUHAMMED UĞURLANDI

Ataşehir eğitim camiasından Okulu Müdürü Hafız Fındık’ın Gümüşhane dönüşü Düzce’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden çocukları Zeynep ve Muhammed uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Ferhatpaşa Mustafa Zeki Demir İlkokulu ve Orta Okulu Müdürü Hafız Fındık, tatile gittiği memleketi Gümüşhane’den dönerken Düzce’de Hendek yakınlarında geçirdiği trafik kazasında 21 yaşındaki kızı Zeynep ve 18 yaşında oğlu Muhammed’i kaybetti.  Kazada aracı kullanan Hafız Fındık eşi ve 7 yaşındaki küçük oğlu sağ olarak kurtuldu.

Olay önceki 03:00 sıralarında meydana geldi. Kontrolü kaybettiği iddia elden baba Hafız Fındık’ın kullandığı aracın bariyerlere çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi sağ kortulmuştu.

Zeynep ve Muhammed’in cenazeleri, Ferhatpaşa Merkez Camide Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Samandıra Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

Kalabalık bir topluluğun cenaze namazına katılması bir babanın yüreğine düşen ateşi ne kadar söndürdüğünü bilemeyiz ama görünen o ki babanın acısı yüz ifadesinden okunuyordu.

Ferhatpaşa Merkez Camide kılınan cenaze namazına; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Faruk Yelkenci, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İlhami Yılmaz ve Sadık Kayhan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Eroğlu ve Ercan Metin, Ataşehir  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, CHP Meclis Üyesi Ekrem Köse,  STK temsilcileri, okul müdürleri, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Uzun, Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı Fazlı Sarısoy, yakınları, mesai arkadaşları ve Ataşehirliler katıldı.

Hafız Fındık’ın Ferhatpaşa’daki evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Fındık’ın yakınları, eğitim camiasından meslektaşları, dostları ve akrabaları taziyede bulundular

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ