logo

Hakan Hatipoğlu, Enerji İçeceği Nevo’nun Marka Elçisi Oldu

Hakan Hatipoğlu, Enerji İçeceği Nevo’nun Marka Elçisi Oldu

Jeunesse Global, Enerji içeceği sektörüne yeni bir enerji getiren, en yeni ürünü enerji içeceği Nevo’nun lansmanını Hakan Hatipoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdi.

Yenilikçi gıda takviyeleri ve cilt bakım ürünlerini distribütörleri aracılığı ile tüm dünyada tüketicileri ile buluşturan Jeunesse Global, en yeni ürünü enerji içeceği Nevo‘nun lansmanını Hakan Hatipoğlu‘nun katılımı ile gerçekleştirdi. Hayatını spor, doğallık ve samimiyet üzerine kurduğunu belirten Hatipoğlu ” Nevo ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Günümüzde artık her şey doğallıktan yana, Nevo’da benim yaşam tarzıma çok uygun. İş, sosyal hayat , her şey bir yana en önemli görevim baba olmak. Hem kızımın enerjisine yetişmek, hem de sağlıklı bir hayat sürerek uzun yıllar onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum” dedi.

Jeunesse Global Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Genel Müdürü Onur Öner ise “Enerji içeceği sektörüne yeni bir enerji getiriyoruz. Ürünümüz Nevo, genç, dinamik, enerjik, doğal, dürüst, güvenilir ve samimi. Bu özelliklerin hepsi Hakan Hatipoplu’nda da var. Nevo sayesinde yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ