logo

Hakı Altınkaynak ve Abdullah Der Estapaşa’da Cenazeye Katıldı

Hakı Altınkaynak ve Abdullah Der Estapaşa’da Cenazeye Katıldı

Abdullah der-hakki altinkaynakİlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve  Bakanı Yardımcısı Abdullah Der Esatpaşa’da vefat eden Ataşehir sakini, Erzurum asıllı Enver Özben’in cenaze töreninine katıldı.

Recep Kenan/Ataşehir

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Yardımcısı Abdullah Der, Esatpaşa’da vefat eden Ataşehir sakini, Erzurum asıllı Enver Özben’in cenaze töreninine katıldı.

Eski Esatpaşa Muhtarı olan Ataşehir Belediye Bakanı Yardımcısı Abdullah Der ile birlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın cenaze namazını cemaat ile birlikte kıldığı, Esatpaşa esnaflarından 64 yaşında vefat eden Enver Özben’in cenazesi defnedilmek üzere Tuzla Aydınlı Mezarlığı’na  götürüldü.

FOTO GALEİSİ Tıkla

 

Cenaze törenine katılan Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Bakan Yardımcısı Abdullah Der, camide cemaat ve bölge halkı ile sohbet ederek şikayetlerini dinledi.

Yapımı devam ederken hırsızların kapıyı zorlayarak kırmaya çalıştıkları Taziye Evi’nde de incelemelerde bulunan Abdullah Der ilgililerden, Taziye Evi’nin son durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ