logo

Hakkı Altınkaynak ‘Ataşehir’e Seçmen Kaydırılıyor’

Hakkı Altınkaynak ‘Ataşehir’e Seçmen Kaydırılıyor’

Ataşehir’e Kadıköy ve çevre ilçelerden seçmen kitlesinin kaydırıldığını iddia eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bu sayının 4 bin ile 5 bin arasında olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadıköy ve çevre ilçelerden yoğun bir seçmen kitlesinin kaydırıldığı iddiasında bulunan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yaklaşık 400 ailede 7 ila 35 arasında seçmen kaydı bulunduğunun tespit edildiğini, şu ana kadar yapılan seçmen kaydırılmasında sayının 4 bin ile 5 bin civarında olarak tespit edildiğini ifade etti.

ATAŞEHİR’E KADIKÖY VE ÇEVRE İLÇELERDEN YOĞUN BİR SEÇMEN KİTLESİ KAYDIRILIYOR

Ataşehir’de yerelde iktidar olduklarını, halkın istemlerinin önemli olduğunu, Belediye Başkanları ile birlikte 10 yıldır yapılan hizmetin halka yansımalarının da görüldüğünü vurgulayan Hakkı Altınkaynak, yeni dönemde de iktidarda olacaklarına inançlarının tam olduğunu kaydedip, “Rakip partiler elimizdeki bütün yöntemleri deneyeceğiz, iktidara geleceğiz” dediklerini ifade ederek; “Bu konuda elimizde somut bilgiler var. Özellikle Ataşehir’e Kadıköy ve çevre ilçelerden yoğun bir seçmen kitlesinin kaydırıldığı ile ilgili ön bilgilerimiz var. Bu ön bilgilerimizi somut bir şekilde belgelerimizle netleştireceğiz. Bu günden itibaren bu konunun takipçisi olacağız” dedi.

400 AİLEDE 7 İLA 35 ARASINDA SEÇMEN VAR

Basın toplantısında yapılan açıklamaların bilgiye dayalı olduğunu kaydeden Hakkı Altınkaynak, açıklamasında “Örneğin 400 ailede 7 ila 35 arasında seçmeni olduğu bilgisi var. Bunları yapanlar, alet olanlarla ilgili yasal süreci başlatacağımızı, takipçisi olacağımızı, hukuki yoldan hesap soracağımızı herkesin bilmesi lazım. Çünkü CHP kendi kabuğuna çekilen parti değildir. Yurttaşlarımızın özgür iradesine saygı duyarız. Yığma, hile ve ayak oyunları ile yapılacak seçime izin vermeyiz” ifadelerine yer verdi.

CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANIHakkı Altınkaynak açklama yapıyor; "ATAŞEHİR'e seçmen kaydırılıyor"

Recep Kenan paylaştı: 8 Eylül 2018 Cumartesi

KAYDIRILAN SEÇMEN KİTLESİ 4 BİN İLE 5 BİN CİVARINDA

Ellerindeki kanıtları değerlendirdiklerini, konun takipçisi olduklarını kaydeden Altınkaynak, kaynakları netleştirdikten sonra tekrar basının karşısına çıkarak ayrıntıları ve belgeleri açıklayacaklarını vurgulayarak, “4 bin ile 5 bin civarında bir seçmen kitlesinin görünür bir şeklide buraya kaydırıldığının farkındayız” dedi.

CHP, DÜNYA SİYASİ TARİHİNDE EN UZUN ÖMÜRLÜ 4 SİYASİ PARTİSİNDEN

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95’inci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlik öncesi basın açıklaması yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, halkın temsilcisi olan siyasi partilerden Cumhuriyet Halk Partisi’nin sıradan bir parti olmadığını kaydederek; “Yıkılan Osmanlı İmparatorluğu’nun külleri üzerinden yeniden aydınlık bir Türkiye yaratan kadroların kurduğu partidir Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’yi kuran kadroların kurduğu partidir. Partiler halkın temsilcileridir. Cumhuriyet Halk Partisi, 95 yıllık süreç içerisinde önemli atılımlara, devrimlere öncülük yapan partidir. Son 50 – 60 yıl içerisinde iktidar olmamıza rağmen bu gün yine Türkiye’nin gündemini belirleyen partidir. Dünya siyasi tarihinde en uzun ömürlü olan 4 tane siyasi partiden biri Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.

TÜRKİYE’NİN TEMİNATI GÜÇLÜ DEMOKRASİ

Çağdaş, demokratik bir ülke hedeflediklerini, Türkiye’nin teminatının güçlü bir demokrasi olduğuna inandıklarını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ülkeyi kuranların da 100 yıl önce koydukları hedeflerin Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne taşımak olduğunu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu ilkelerden asla vazgeçmeyeceğini ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ