logo

HAKKI ALTINKAYNAK ‘PROJELERİMİZ VE KADROLARIMIZ HAZIR’

HAKKI ALTINKAYNAK ‘PROJELERİMİZ VE KADROLARIMIZ HAZIR’

chp_bayram_1Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki Ataşehir CHP İlçe yönetimi, Kurban Bayramının ikinci günü Küçükbakkalköy’deki İlçe merkezinde düzenlenen törenle örgütle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy’deki CHP Ataşehir İlçe merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine; CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir CHP eski İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Süleyman Karadağ ve partililer katıldı.

ÜLKENİN GERÇEKLERİNİ ASLA GÖZ ARDI ETMEYECEĞİZ

Töreninde konuşan Altınkaynak bayramların; dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin zirvede olduğu günler olduğunu vurguladığı konuşmasında; Türkiye’nin en köklü partisi olarak bayramları kutlayacaklarını ama ülkenin gerçeklerini asla göz ardı etmeyeceklerini kaydetti.

chp_bayram_2

İSTANBUL’DA EN ÇOK ÜYESİ OLAN İLÇE ATAŞEHİR

CHP örgütü olarak 1 Kasım’da önemli bir sınava hazırlandıklarının altını çizen Altınkaynak; “Bu ülkeyi kendi istekleri ve çıkarlarına göre yönetmeye çalışanların ısrarla bahsettikleri milli iradeyi kabul etmediklerini gördük. Seçimler halkın iradesidir. 1 Kasım’da Türkiye önemli bir sınavdan daha geçiyor. Bize düşen Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını yükseltmektir. Bunun için de yoğun bir çalışma içinde olmamız gerekir. Şu anda İstanbul’da en çok üyesi olan ilçe Ataşehir’dir. Bunu sokağa ve sandığa taşımalıyız” dedi.

PROJELERİMİZ VE KADROLARIMIZ HAZIR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında il ve ilçe parti yöneticileriyle birlikte 1 Kasım seçimlerine yönelik nasıl bir çalışma yürütülmesi gerektiği konusunda toplantı yaptıklarını ifade eden Hakkı Altınkaynak; “Ekonomi, eğitim, dış politika ve çözüm süreci konularındaki düşüncelerimizi topluma anlatacağız. Ülkenin sorunlarını çözmek için projelerimiz ve kadrolarımız hazır. Sosyal adaleti ve barışı bizim sağlayabileceğimizi bunu da birinci sınıf demokrasiyi getirerek yapacağımızı topluma inandırmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ