logo

Hakkı Altınkaynak, ‘Seçimle Gelen Seçimle Gitmesini Bilmelidir’

Hakkı Altınkaynak, ‘Seçimle Gelen Seçimle Gitmesini Bilmelidir’

31 Mart Yerel Seçim sandık sonucuna saygılı olunmasının gereğine işaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Seçimle Gelen Seçimle Gitmesini Bilmelidir” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yerel Seçimle 3. Seçim Dönemi çalışmalarına başlayan Ataşehir Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle  1.Başkan Vekili olarak seçilen Sevgi Uluğ’u Meclis Başkanlığı makamında ziyaret ederek kutlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, www.itvhaber.com ‘u temsilen Recep Kenan’ın da aralarında olduğu basın mensuplarına 31 Mart yerel Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HALKIMIZ YERELDE HİZMETE OY VERİYOR

Hakkı Altınkaynak, değerlendirmesinde, ““Zor bir süreçti. Ataşehir’de ve Türkiye’de bize oy veren vermeyenlerin vicdanlarıyla ses vereceklerine inancım vardır.  Halkımızın kararlılıkla oylarını kullandıklarını gördük. Bizim çekirdek oyumuz belli. Halkımız yerelde hizmete oy veriyor. Ataşehir’de ve Büyükşehir’de başkanlarımıza artı oyların verildiğini gördük. Toplumun bütün kesimlerinden oy aldık. Biz halkımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİTMESİNİ BİLMELİDİR

Seçim ve yeniden sayımların sonuçlanması ile birlikte İstanbul’da ve Türkiye’nin nefes alacağının altını çizen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Kimse, sandıktan çıkan bu sonuçları başka tarafa çekerek zorlamayla değişmeyeceğini görecekler. Ataşehir’de Başkanımız Battal İlgezdi, Büyükşehir de Sayın Ekrem İmamoğlu halkımızın uzun zamandan beri olan özlemini gidereceklerdir. Türkiye’yi özgürlükçü demokrasi ile toplumun değer yargılarıyla demokrasi kültürümüzü doğru bir şekilde bu ülkede hâkim kılacağız ve buna herkes saygı duyacak. Seçimle gelen seçimle gitmesini bilmelidir. Bu ülkede seçim sonuçlarının tartışılmadan kabul edilmesi hepimizin güvencesi olacaktır. Kurallar kişilere göre değil ilkelere göre belirlenmelidir.” Dedi.

YURTTAŞ OLAN HALKIMIZIN SÜREKLİ BİR ARAYIŞ İÇİNDE

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “95 yıldır yurttaş olduğunun bilincinde olan, ümmet olmaktan çıkıp yurttaş olan halkımızın sürekli bir arayış içinde, bu ülkede demokrasinin tüm kurallarıyla işlemesi için çaba harcıyor. Biz siyasilerde buna ayak uydurmak zorundayız.” Diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ