logo

“HALKIMIZ KAHRAMANLIKLARI UNUTMAYACAK”

“HALKIMIZ KAHRAMANLIKLARI UNUTMAYACAK”

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, dördüncüsünü düzenlediği iftar programıyla Ataşehir’de yaşayan şehit yakınları, gaziler ve yakınlarını bir araya getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İftar Programında konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, vatanın şehitleri ve gazilerin kanı ile kurulduğunu hatırlatarak halkımızın şehit ve gazilerin kahramanlıklarını hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi ve Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına Ataşehir’deki şehit yakınları, gaziler ve yakınları ile Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Abdulkadir Fehmi Bilgin, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Osman Korkmaz, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Saadet partisi İlçe Başkanı Adem Boz, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Atalşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, CHP Ataşehir Meclis Üyesi ve Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen, KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez, Ataşeehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Mükayil Bektaş, siyasi parti ve STK temsilcileri, daire müdürleri ve birim müdürleri ile mahalle muhtarlarının aralarında olduğu 650’nin üzerinde davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftüsü Şakir Pinal’ın duası ve Ezan’ın okunmasının ardından hep birlikte iftar açıldı.

HALK KAHRAMANLIKLARINI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAK

Önceki gün yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden askeri personele rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Başkanı Zafer Karamehmetoğlu, halkın  kahramanlıkları unutmayacağının altını çizerek; “Bu güzel rahmet akşamına, bu güzel iftar akşamına hoş geldiniz.  Bu akşam yüreğimiz acıyor. Dün yine bu aziz ve cennet vatanımıza kastetmek isteyen hainlere karşı mücadele eden, savaşan erlerimiz komutanlarımız şehit oldu. Mekânları cennet olsun. Bu halk onların kahramanlıklarını hiçbir zaman unutmayacak” dedi.

VATAN ŞEHİTLERİMİZİN KANI İLE KURULDU

Şehit yakınları, gaziler ve yakınları ile birlikte 4’üncü iftarını yaptığını kaydeden Zafer Karamehmetoğlu, vatanın şahitlerin canı – kanı ve gazilerin kanı ile kurulduğuna, onlara minnet borcumuz olduğuna işaret ettiği konuşmasında; “Bu davete bizi kırmayarak, bizleri şereflendiren;  başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri, mesai arkadaşlarımız ve dostlarımız bizleri mutlu etti. Bu vatan şehitlerimizin kanı ile kurulmuştur. Tarihimizin her devresinde vatanımız, bayrağımız ve mukaddes değerlerimiz için şehitler verdik vermeye devam ediyoruz.  Bu son olsun istiyoruz. Ülkemiz güzelliğe kavuşsun, üzerindeki kalabalıklar dağılsın. Bu cennet vatan hepimize yeter.   Barış ve huzur içinde yaşamayı diliyorum. İnşallah ülkemizin geleceği ve istikbali aydınlık olacaktır. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için hep beraber çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

DİRLİĞİMİZİ, BİRLİĞİMİZİ MUHAFAZA EDELİM

Şehit yakınları ve gaziler ile yakınları ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, konuşmasını; “Bu güzelliği bize yaşattığınız için Cenabı Hak sizleri aziz eylesin. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz ne terör nede ekonomik sorun var. Yeter ki biz dirliğimizi, birliğimizi muhafaza edelim.  Bunu başardığımız müddetçe istikbalimiz aydınlanacak, bağımsızlığımız güçlenecek, bayrağımız inmeyecek. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar hepinize hoş geldiniz derken; Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ