logo

Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinde yoğunluk sebebiyle uçaklarda yer kalmayınca havayolu şirketleri ek sefer düzenledi.  THY Kurban bayram nedeniyle artan talebe 64 ek sefer koydu.

Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinde yoğunluk sebebiyle havayolu şirketleri ek sefer düzenledi.

Kurban Bayram’ı havayolu şirketlerinin yüzünü güldürdü. Bayram süresince uçaklarda yer olmazken, artan yolcu talebi üzerine havayolu şirketleri talepler doğrultusunda ek bayram süresince ek seferler koydu.

Taleplerin artması ve ek seferler nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde kuyruklara yol açmaya başladı.Bugünden itibaren tatilci gidişlerinin ve gurbetçilerin gelişlerinin olması İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde zaman zaman yolcu yoğunluğa sebep oldu. Biniş ve pasaport bankoları ile terminal giriş kapılarında uzun kuyruklar meydana geldi. Tatilcilerin İtalya, Fransa, Güney Afrika, Rusya, Kıbrıs`a ve iç hatlarda Bodrum, Dalaman, Antalya`ya ilgi gösterdikleri gözlendi. THY`de bayram nedeniyle artan yolcu taleplerini karşılamak adına 64 ek sefer koyarken, Onur artan talep üzerine 64, Pegasus 36 ve Atlas Jet ise 10 ek sefer koydu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ