logo

‘Hayallerime Yolculuk’ Resim Sergisi Açıldı

‘Hayallerime Yolculuk’ Resim Sergisi Açıldı

resim_sergisiModa Deniz Kulübü Sanat Galerisi Esin Erk Mashaki’nin Hayallerime Yolculuk adlı ilk kişisel sergisine ev sahipliği yaptı. ‘Hayallerime Yolculuk’ Resim Sergisi Açıldı.

Çok küçük yaşlardan itibaren resme merakı ve yatkınlığı olan Esin Erk Mashaki 1977 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni bitirdi. 30 yıl boyunca Diş Hekimi olarak görev yaptıktan sonra 2007 yılında emekli oldu ve çok sevdiği resim sanatı ile ilgilenmeye başladı. Bu alanda eğitim veren kurslara katıldı. Özel dersler aldı. Çocukluğundan itibaren özel ilgisinin ve yeteneğinin olduğu resim sanatında kısa sürede ilerleme kaydetti. Birçok karma resim sergisine katıldı. 5 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan derlediği “Hayallerime Yolculuk” adlı ilk kişisel sergisini ise Moda Deniz Kulübü’nde açtı.

Resim yapmayı çok sevdiğini söyleyen Esin Erk  Mashaki ; “Çalışırken çok disiplinli ve programlıyımdır. Haftada 2 günümü resme ayırıyorum. Sadece resim ile ilgileniyorum.  Resim çocukluğumdan bu yana çok sevdiğim hep ilgilenmek istediğim bir sanat dalı idi. Ancak emekli olduktan sonra vakit ayırabildim. Bu sergiye de onun için “Hayallerime Yolculuk” ismini verdim. Çocuklarıma böyle bir sergiyi hatıra bırakmak istedim. Çok mutluyum” dedi.

Sergi 28 Ekim 2014 tarihine kadar Moda Deniz Kulübü Sanat Galeri’sinde izlenebilir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ