logo

HAYDARPAŞA’YA STADIN GEREKÇESİ!

HAYDARPAŞA’YA STADIN GEREKÇESİ!

haydarpasa_stadCHP Milletvekili Öğüt, TBMM Başkanlığı aracılığı ile Başbakan Erdoğan’a, Bakan Kılıç tarafından açıklanan Haydarpaşa’ya Stad yapılmasının gerekçesini sordu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Haydarpaşa’ya 100 bin kişilik Stad yapılacağı yönündeki açıklamalarından yola çıkarak başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi. Öğüt, Haydarpaşa’nın statüsünün değiştirilerek rant alanı haline dönüştürülmek istendiğine yönelik tartışmaları da sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt  Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’dan, Bakan Kılıç tarafından açıklanan Haydarpaşa’ya 100 bin kişilik stad yapılmasının gerekçesini, TBMM Başkanlığı aracılığı ile açıklanmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt , Yapılan istatistikle Olimpiyat isteyenlerin oranı araştırılıp % 85 tespit edilirken; “İstanbullulara stadın yeri de soruldu mu? Sorulmamışsa gerekçesi nedir?”diye sorarak, daha önceki haberlerde dikkate alınırsa, Haydarpaşa’nın statüsünün değiştirilip rant alanına dönüştürüleceği iddialarını hatırlatıp, Başbakan Erdoğan’a bu konuda görüşlerini sordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ