logo

HEM Fotoğrafçıları; ‘Gezdik, gördük, çektik. Sizde görün’

HEM Fotoğrafçıları; ‘Gezdik, gördük, çektik. Sizde görün’

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Fotoğraf Çekim Kursu kursiyerlerinin dönem sonu sergisi Novada AVM Cemal Süreya Sergi Salonu’nda açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir HEM Fotoğraf Çekim kursu kursiyerlerinin “Memleketim Çok Güzel. İnsanım da…” temalı; “Gezdik, gördük, çektik. Sizde görün diye!” sloganı ile Cemal Süreya Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin saat 14:30’da gerçekleşen açılışına Ataşehir Kaymakamı zafer Karamehmetoğlu ile birlikte Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Zeki ER ve Mahmut BAYRAM, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Yakup ALP, Ataşehir HEM fotoğraf kursu hocaları, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Fotoğraf çekim kurslarının en çok yoğun talep alınan kurslardan biri olduğunu söyleyen Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Yakup ALP, “malum herkesin bir fotoğraf makinesi var. Telefonu var. Fotoğraf çekiyorlar. Ama bunun bilimsel olarak yapılmasını istiyoruz. Kurslarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Gördüğünüz gibi;  resimler harikulade. Kurslarımızda eğitimi hem uygulama hem de teorik olarak yapıyoruz. Uygulamayı alanda yapıyorlar. İstanbul ya da İstanbul dışında yapılabiliyor uygulama. Sergideki resmiler uygulamalarda çekilen resimlerimiz” diye konuştu.

Ataşehir Novada AVM, Cemal Süreya Sergi Salonu’nda açılan Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Fotoğraf Çekim Kursu kursiyerlerinin fotoğraflarının sergilendiği fotoğraf sergisi 31 Mayıs cumartesi akşamına kadar gezilebilecek.

Ataşehir HEM kursiyerlerinin fotoğraf sergisinin açılışı sonrasında Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ve beraberindekiler sergiyi gezip fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Kurs dönemini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ