logo

HEM KİTAPLAR HEM YAZARLARI SİZLERİ BEKLİYOR!

HEM KİTAPLAR HEM YAZARLARI SİZLERİ BEKLİYOR!

Ataşehir Belediyesi’nin çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “5. Ataşehir Çocuk Kitap Günleri” Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde başlıyor.

ÇOCUKLAR BU FUAR KAÇMAZ!

Ataşehir Belediyesi’nin çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “5. Ataşehir Çocuk Kitap Günleri”, 28 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve sevilen yazarların çocuklarla bir araya gelmesini sağlamak amacıyla 28 Ocak Cumartesi günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde açılışı yapılacak olan 5. Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri, 5 Şubat tarihine kadar kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Çocuk Kitap Günleri için gelen ziyaretçiler; hikaye, roman, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaş ve eğitim düzeyine hitap eden kitap ve yayına ulaşma fırsatı bulacak.

34 yayınevinin katıldığı Ataşehir Çocuk Kitapları Günleri kapsamında hazırlanan stantlar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yazarlar Çocuklarla Buluşacak

9 gün süresince,  okurlar imza günlerine katılacak yazarlara kitaplarını imzalatma ve sohbet etme olanağı da bulacak. Göktuğ Canbaba, Dilşad Çelebi, Ömür Kurt, Görkem Yeltan, Sevim Ak, Yiğit Bener, Burcu Aktaş, Aytül Akal, Aslı Özcan, Defne Ongun Müminoğlu, İbrahim Ünsal, Rıfat Batur, Meltem Kanoğlu, Aydın Arif, Cabir Alaçatlı, Erdem Seçmen, Handan Derya, Murat Aksoy, Nurgül Ateş, Alp Gökalp, Nilgün Ilgaz, Aydın Ilgaz, Renan Özdemir, Hafize Çınar Güner, Banu Bozdemir, Erdoğan Oğul Tekin ve Mustafa Balen imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ