logo

Hollandalı Teknik Adam İmza Attı: Cocu Fenerbahçe’de

Hollandalı Teknik Adam İmza Attı: Cocu Fenerbahçe’de

Ali Koç başkanlığındaki Sarı-lacivertli kulüp, daha önce 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurduğu 47 yaşındaki Hollandalı teknik adam Cocu için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülker Stadı’nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’ni katıldığı törenle imza atan Hollandalı teknik adam Cocu, resmen sarı lacivert renklere bağlandı.

Ataşehir’deki Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cocu, sarı-lacivertli takımın başında olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek; “Birkaç haftadır görüşme halindeydik. Fenerbahçe’nin geleceğini konuştuk. Fenerbahçe teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. Pozitif davranışlarla önümüze bakmalıyız. Net bir duruşumuz olmalı. Saha dışında da böyle olmalıyız. Başlamak için çok istekliyim. İlk antrenmanımızı yapacağız ve takımı daha iyi tanımaya başlayacağım. Başarı için hem Comolli hem de başkanla çalışacağız” dedi.

Cocu’yla uzun bir süre çalışmak istediklerini kaydeden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yapılan anlaşmanın son teknik direktör anlaşması olması dile getirerek, “Arzum, dileğim başkan olduğum müddetçe ilk ve son teknik direktör anlaşması olur. Yüksek bir beklenti olduğunu biliyoruz. Comolli’nin liderliğinde Cocu’nun teknik direktörlüğünde hep beraber nice başarılara imza atarız. Cocu’ya, ailesine yardımcısına İstanbul’a ve Fenerbahçe’ye ‘hoş geldiniz’ diyorum.” İfadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin önceki teknik direktörü Aykut Kocaman’a teşekkür eden Ali Koç, “Aykut hocaya sizin huzurunuzda hem başkan olarak hem de bir taraftar olarak çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ