logo

Hüseyin Turan ‘Jakoben Bir Demokrasi Tiyatrosu İzledik’

Hüseyin Turan ‘Jakoben Bir Demokrasi Tiyatrosu İzledik’

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ataşehir Belediye Başkan Vekili seçimini eleştirerek, Ataşehir’de trajikomik, jakoben bir demokrasi tiyatrosu izlediklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Gurubu, Belediye Başkan Vekli seçimi sonrasında, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Vekili Adayı Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ile Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda basın açıklaması yaparak Ataşehir Belediye Meclis’inde gerçekleştirilen Başkan Vekili seçimini eleştirerek, Ataşehir’de trajikomik, jakoben bir demokrasi tiyatrosu izlediklerini söylediler.

“HAK, HUKUK, ADALET” DİYE SLOGAN ATANLAR OLDU

Kitlesel baskı altında, koridorlar doldurulmuş, sloganlar eşliğinde bir seçim yaşandığını iddia eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ataşehir Belediyesi Başkan Vekili secimi sonrası Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubunun yapmış basın toplantısında, Ataşehir’de trajikomik, jakoben bir demokrasi tiyatrosu izlediklerini, “hak, hukuk, adalet” diye slogan atanlar olduğunu ifade ederek; “Bu yaşananlar demokrasi adına kabul edilemez. Biz yapmış olsak yeri yerinden oynatacak bu anlayışın iktidar olunca ne yapacağını hep birlikte gördük. Burada gördüğümüz manzara jakoben bir demokrasi anlayışı. Hakim olduğu yerde muhalifine, rakibine söz vermeyen bir anlayıştır. Adaylara söz verilmeden seçime gidilen demokrasi Ataşehir’de görüldü. Meclis’te rakibine iki çift söz hakkı vermeyen zihniyet, CHP zihniyeti. Allah bunların ”demokrasi” anlayışından ülkemizi korusun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ