logo

IAS Yönetim Kurulu Ve DEİK Başkanı Nail Olpak Bir Araya Geldi

IAS Yönetim Kurulu Ve DEİK Başkanı Nail Olpak Bir Araya Geldi

DEİK ( Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Başkanı Nail Olpak: “Dünyaya yazılım ihracatı yapan teknoloji üreticisi Türk firması IAS’yi desteklemekten onur duyarız.”

Dünyaya yazılım ihracatı yapan, Türkiye operasyonlarını ve globaldeki etkinliğini her geçen gün artıran teknoloji üreticisi IAS Yönetim Kurulu, DEİK ( Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Başkanı Nail Olpak  ile bir araya geldi.

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, DEİK Başkanı Nail Olpak’ı ziyaret etti. Toplantıda IAS’nin çalışmalarını ve global vizyonunu konuşan ikili, ilerleyen süreçte gerçekleşecek olası ortak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye operasyonlarını ve globaldeki etkinliğini her geçen gün artıran teknoloji üreticisi IAS, Endüstri 4.0 vizyonu ile çalışmalarına devam ediyor. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile bir araya gelerek IAS’nin yürüttüğü çalışmaları aktardı. IAS’nin hali hazırda faaliyet gösterdiği Almanya, Güney Kore, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre ve Amerika Birleşik Devletleri gibi bölgelerdeki çalışmaları özetleyen Karabiber, dünya pazarındaki çalışmalarını arttırmak için izlenen yol haritasını da anlattı.

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Karabiber’i ağırlayan DEİK Başkanı Nail Olpak, IAS’nin yurtdışında gerçekleştirmeyi planladığı yeni operasyonlar ve mevcut çalışmalarla ilgili önerilerde bulundu. İlerleyen dönemlerde bu konuda IAS ve DEİK’in ortaklaşa yürütmesi olası projeler üzerine fikirlerini sundu. Olpak, uluslararası iş dünyasında önemli temaslara sahip olan DEİK’in, dünyaya yazılım ihracatı yapan Türk firması IAS’yi desteklemekten onur duyacağını da belirtti.

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Karabiber, toplantı sonrasında IAS’nin ilerleyen dönemde global arenada izleyeceği adımlar konusunda önemli kararlar alındığını da duyurdu. Karabiber’e, DEİK’te gerçekleştirdiği ziyarette IAS Genel Müdürü Mazhar Tellibeyoğlu ve IAS Danışmanı Dr. Muhammet Garip de eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ