logo

İBB Başkanı ‘Duran Çok Şey Var, Başlatmaya Çalışıyoruz’

İBB Başkanı ‘Duran Çok Şey Var, Başlatmaya Çalışıyoruz’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başakşehir Şehir Hastanesi yolu yapımının durdurulduğu iddiasını, “Duran çok şey var idi, biz onları başlatmaya ve hızlandırmaya çalışıyoruz.” Şeklinde yanıtladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların yapımının durdurulduğu iddialarını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz geldiğimizde duran bir yol yapım süreci vardı, Şehir Hastanesi’nin orda. Duran çok şey var idi, biz onları başlatmaya ve hızlandırmaya çalışıyoruz.” Yanıtını verdi.

“Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların, İBB tarafından yapımı durdurulduğu iddialarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Durdurulma diye bir şey yok. Oradaki yollarla ilgili daha önceki yönetim döneminde, aslında tabiri caizse bir ihale karmaşası yaratılmış ve yaşatılmış. Ne yazık ki oradaki yol yapımının içerisinde, İstanbul’un muhtelif birçok yerindeki yol yapımı da dahil, bir süreç yaşanmış. Oradaki iş, başka yere aktarılmış. Zaten biz geldiğimizde duran bir yol yapım süreci vardı, Şehir Hastanesi’nin orda. Bu konuda arkadaşlarım, bakanlık yetkilileri, valilik bünyesinde toplantılar yapıyorlar. Bu sürece, hastanenin açılmasına dair zamana göre bir ortak akılla iş birliği yapmaya çalışılıyor. Sadece biraz uydurma tariflerle, ‘Durdurdu’, ‘Durduruldu’… Duran çok şey var idi, biz onları başlatmaya ve hızlandırmaya çalışıyoruz” yanıtını verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ