logo

İBB Başkanı İmamoğlu Ataşehir’de Bahçe Market ve Spor Tesisi Tesis Açtı

İBB Başkanı İmamoğlu Ataşehir’de Bahçe Market ve Spor Tesisi Tesis Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan İlgezdi ile birlikte Ataşehir Bahçe Market ve Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışlarını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapımı tamamlanan projelerin açılışı töreni için Ataşehir’e gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşliğinde Ataşehir Bahçe Market ve Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışlarını gerçekleştirdi.

Ataşehir’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımıyla düzenlenen törenlerle; Saat 11.00’de Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı’nda Ataşehir Bahçe Market ve Saat 12.00’de Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışı yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, İASKF Yömetim Kurulu üyesi ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse katılımı ile gerçekleştirilen açılışa ve Başkan İmamoğlu’na Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin açılışlar ile ilgili yaptığı  açıklamada, “İBB Bşk. Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Bşk. Yrd. Onursal Adıgüzel ,  İyi Parti İl Bşk. Buğra Kavuncu , CHP Ataşehir İlçe Bşk. Celal Yalçın ve Arapgir Bld. Bşk. Haluk Cömertoğlu ile merkezlerimizin açılışını yaptık. Bahçe Market ve Esatpaşa Spor Tesisi ilçemize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ