logo

İBB Başkanı İmamoğlu Zülfü Livaneli Konserini İzledi

İBB Başkanı İmamoğlu Zülfü Livaneli Konserini İzledi

Başkan Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği ”Sevdalım Hayat Konseri”ni izledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin İBB’ye ait Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği ”Sevdalım Hayat Konseri”ne katıldı.

Konsere katılan seyirciler, İmamoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.

SEYİRCİLERDEN BAŞKAN İMAMOĞLU’NA YOĞUN İLGİ VE TEZAHÜRAT

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün Beylikdüzü’nde caz konserini izledi. İmamoğlu, dün akşamı da eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte başka bir sanat etkinliğine ayırdı. İmamoğlu çifti, usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği, ”Sevdalım Hayat Konseri”ne katıldı. İmamoğlu’na, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve yazar Sunay Akın da eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, konser öncesinde Livaneli’yi kuliste ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyaret boyunca, Livaneli ve ona eşlik edecek müzisyenlerle bol bol anı fotoğrafları çekildi.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU EKREM ABİ”

İmamoğlu, konser alanına girince, binlerce sanat sever tarafından alkışlarla ve ”Her şey çok güzel olacak”, ”Ekrem Başkan” tezahüratlarıyla karşılandı. İmamoğlu, Açıkhava Tiyatrosu’nu hınca hınç dolduran seyircilere, onları selamlayarak karşılık verdi. Konserin başlamasından önce tezahüratlar yoğunlaştı. Herkesin sustuğu bir anda bir vatandaşın, ”Her şey çok güzel oldu Ekrem Abi” ve bir diğer yurttaşın da ”Ekrem Bey, iyi ki hayatımıza girdiniz” şeklinde bağırmaları ilginç anların yaşanmasına neden oldu ve bolca alkış aldı.

UNUTULMAYACAK BİR SANAT GECESİ…

Livaneli, ünlü şef Rengin Gökmen yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde verdiği konserinde, her biri klasik haline gelen şarkılarıyla ve anlattığı anılarıyla seyircilere unutamayacakları bir sanat gecesi yaşattı. İmamoğlu çifti de Livaneli’nin şarkılarına eşlik etti.

Konserine bir süre ara veren Livaneli, önce şu sözleri söyledi: Ben, bu sahneye 41 yıl önce çıktım. 41 yıl önce bu sahneye çıkışımın nedeni, Yılmaz Güney’in yazdığı, Zeki Ökten’in yönettiği ‘Sürü’ filminin müziğiyle ödül almak için çıkmıştım. 41 yıldır sürekli geliyoruz ama biz burada konuk olarak geliyoruz ve buranın içimize sinen bir ev sahibi yok. Ama bugün bir ev sahibi var.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ