logo

İBB Başkanı İmamoğlu’na Destek Ziyaretleri Sürüyor

İBB Başkanı İmamoğlu’na Destek Ziyaretleri Sürüyor

14 farklı iş kolundan ticaret merkezi başkanlarından yerel mahkemece hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyareti.

İstanbul’da hizmet veren ticaret merkezi başkanlarından yerel mahkemece hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek geldi.

14 FARKLI İŞ KOLUNDAN İMAMOĞLU’NA DESTEK ZİYARETİ

14 farklı iş kolunda faaliyet gösteren ticaret merkezi başkanları, yerel mahkemece hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Konuya, ‘sadece Ekrem İmamoğlu meselesi’ olarak bakmanın yanlış olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Geçmişte aynı benzer sebep ve gerekçelerle görevinden edilmiş bir insanın şu anda Cumhurbaşkanı olduğu bir ülkede bunların yaşanması da ayrı bir sorundur. Ama bunu da aşacağız; aşacağımıza eminim. Aşmak konusunda, milletimizin kuvvetli referansları vardır. Ben, sonsuz güveniyorum milletimize. Yoksa o şehrin belediye başkanını halkı seçsin; git görevden al, kayyum ata! Eee sonumuz ne olacak? Bu bir saçmalık. Milletine güvenmeyen hiçbir yönetici, bu ülkede huzur sağlayamaz, bu ülkede güven oluşturamaz” dedi.

İMAMOĞLU: MİLLETİNE GÜVENMEYEN HİÇBİR YÖNETİCİ, BU ÜLKEDE HUZUR SAĞLAYAMAZ, GÜVEN OLUŞTURAMAZ

Kentte hizmet veren ticaret merkezi başkanları, yerel mahkemece hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, toplam 14 kişiden oluşan heyeti, iki farklı zaman diliminde Emirgan’daki Beyaz Köşk’te ağırladı. Ziyaretlerde İmamoğlu’na, İBB Başkan danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu ve İBB Meclis üyesi Nuri Aslan eşlik etti. Dünyanın en güzel ve kadim kentlerinden biri olan İstanbul’a Belediye Başkanı olmanın büyük bir gurur olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, destek ziyaretlerinden dolayı iş insanlarına teşekkürlerini iletti.

“ADİL OLMANIN YOLU; DEMOKRASİ”

“Mahcup olmamak, insanları mutlu etmek, adil olmak ve kente iyilikler katmak, her attığımız adımın insanları mutlu edecek adımlar olmasını sağlamak, çok kıymetli. Bunun da bir yolu var aslında, adı; demokrasi” diyen İmamoğlu, “Demokrasinin kurallarını işletmek nedir? Bugün burada yaptığımız şey; ortak akıl. Bir masada buluşmak. Buluşmayı sağlayıcı sürdürülebilir hamleleri yapmak, kurduğumuz bu masanın ve buna benzer heyetlerin kavramı, başlangıçtaki niyeti de buydu. Bugün amacına varmış olmak, elbette beni mutlu ediyor. Yol arkadaşlarımın; Mehmet Bey’in, Nuri Bey’in bu süreci, bu şekilde takip etmeleri ve bizi de mahcup etmemeleri de elbette beni mutlu ediyor. Amacına varmış oluyor” ifadelerini kullandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ