logo

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Anıtkabir Programı Belli Oldu

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Anıtkabir Programı Belli Oldu

31 Mart seçimlerinin ardından Anıtkabir’i ziyaret eden, yenilenen 23 Haziran seçimi ardından ikinci kez seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir’i tekrar ziyaret edecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Haziran’da yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir programı belli oldu. İBB’den yapılan açıklamaya göre Anıtkabir ziyareti, önümüzdeki cuma günü gerçekleştirilecek.

İBB BAŞKANI ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ’Nİ İMZALAYACAK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayacak.

23 Haziran seçimlerinin ardından Anıtkabir ziyaretini 12 Temmuz Cuma günü yapacak. Anıtkabir’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla kurumsal bir ziyaret gerçekleştirecek olan Ekrem İmamoğlu’na, İstanbul’un CHP’li İBB Meclisi üyeleri ve belediye başkanları da eşlik edeceği kesinleşti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir ziyaretine İstanbul’un bütün ilçe başkanları ve meclis üyelerinin davet edildiğini CHP ve İYİ Parti’den olumlu yanıt geldiğini kaydetti.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NUN ANITKABİR PROGRAMI:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir ziyareti, Cuma sabahı 08:00’de Aslanlı Yol’dan başlayacak.

Ata’nın huzuruna çıkan Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, Atatürk’ün mozolesine çelenk koyacak ve saygı duruşunda bulunacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretin son bölümünde Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayacak.

39 İLÇE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ DAVETLİ

12 Temmuz Cuma günü Anıtkabir’e yapılacak ziyarete AK Partili ve MHP’li İBB meclis üyeleri ile 39 ilçe başkanı ve meclis üyelerinin davet edildiğini kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ”Davetimiz 39 ilçe başkanımıza ve meclis üyelerimizin tamamına yapıldı. Protokol saat dilimlerinde izinlerimiz alındı Anıtkabir’de. Şu an, CHP ve İYİ Parti grubunun dışında, bildiğim kadarıyla bize katılımla ilgili ulaşan bir bilgi yok. Biz, Cuma günü oradayız. Sabah 08.30’da törenimiz başlayacak. Çağrımızı, davetlerimizi yaptık. Gelip gelmemek diğer meclis üyesi belediye başkanlarının kendi tercihi… Biz, kurumsal bir başlangıç adına orada olacağız. Seçilmişlerle, Ata’mızın huzurunda ülkemize, maneviyatıyla beraber bir söz vereceğiz. İBB, Türkiye’nin en büyük kurumlarından bir tanesi. Gidip bu kurumsal ziyareti yapacağız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ