logo

İBB Meclisi Başkan Vekilleri, Divan Üyeleri ve Grup Yönetimi

İBB Meclisi Başkan Vekilleri, Divan Üyeleri ve Grup Yönetimi

31 Mart 2019 yerel seçimleri ile şekillenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Başkanı Vekilleri ve Divan üyeleri ile partilerin gurup başkan vekilleri beli oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı ve Meclis Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis başkan vekilleri ve divan üyelerini belirledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Başkanı ve Meclis Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan İBB Meclisi, yapılan seçimle  Meclis 1. Başkan Vekili olarak Göksel Gümüşdağ’ı seçti. Ömer Faruk Kalaycı’yı da Meclis 2. Başkan Vekili olarak seçen İBB Meclisi üyeleri, daha sora yapılan seçimle de divan katiplerini belirledi.

İBB MECLİSİ DİVAN KATİBİ ATAŞEHİRLİ ÜYE

Onur Uygun Sultangazi(Ak Parti), Sezgin Batıgün Kağıthane (Ak Parti), Gökhan Özten Arnavutköy (Ak Parti), Rıdvan Bural Çekmeköy (Ak Parti), İlyas Duras Esenler (Ak Parti), Fatih Kayacı Ataşehir (Ak Parti) Şeyma Aktaa Bahçelievler (Ak Parti), Erkan Alemdar Ümraniye (Ak Parti), Amine Cansu Kaba Üsküdar (Ak Parti), Duygu Koç Şimdi Esenyurt (Ak Parti)

Öte yandan gruplarını toplayan İBB Meclisi siyasi parti üyeleri gurup başkan vekillerini belirledi.

CHP İBB MECLİSİ PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI GRUP YÖNETİMİ

İBB CHP Grup Başken vekili Doğan Subaşı, Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Grup Sekreteri Selçuk Sarıyar, Grup Saymanı Gülsüm Polat, Grup Basın Sorumlusu Nadir Ataman, ilçe meclislerinden sorumlu grup yöneticisi Ali Gökmen, STK’lardan sorumlu grup yöneticisi Ayşegül Okumuş Görgü, idari işlerinden sorumlu grup yöneticisi ise Melendiz Dalyan İzgi oldu.

AK PARTİ  İBB MECLİSİ PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI GRUP YÖNETİMİ

İBB AK Parti Grup yönetimi de belirlendi. İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu oldu. Grup Sözcüsü eski Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş olurken, Grup Sekreterliğine Ebru Kahraman getirildi.

Toplantıda İBB AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeleri de seçildi. Fatih Özeren, İskender Karakaya, Betül Birer, Cüney Yılmaz, Mehmet Akif Aşıkkutlu ve Hidayet Erdöl İBB AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ