logo

İBB, Toplam 280 Evsiz Vatandaşı Misafir Ediyor

İBB, Toplam 280 Evsiz Vatandaşı Misafir Ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, olumsuz yoğun kış koşullarından etkilenebilecek toplam 280 evsiz vatandaşın için İBB kamplarında misafir edildiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Florya, Esenyurt ve Kayışdağı İBB kamplarında 254 erkek, 23 kadın toplamda 280 evsiz vatandaşın misafir edildiği kaydedildi.

TOPLAM 280 EVSİZ VATANDAŞI MİSAFİR

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, açılamasında, “Halihazırda 257 133’ü Florya, 124’ü Esenyurt olmak üzere toplam 254 erkek, 23 kadın (Kayışdağı) toplam 280 evsiz vatandaş, olumsuz kış şartlarından etkilenmemeleri için İBB kamplarında misafir ediliyor.” İfadeleri yer aldı.

İMAMOĞLU: “İBB, EVSİZ VATANDAŞLARIMIZIN EN BÜYÜK EVİDİR”

Geçtiğimiz günlerde İBB’nin evsiz vatandaşlara yönelik hizmetini, “İBB, evsiz vatandaşlarımızın en büyük evidir” ifadesi ile duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesajında, “Sokakta kalan evsiz vatandaşlarımızın önce sağlık kontrollerini yapıp otellerde misafir ediyor sonra da Florya’daki kampımıza yerleştiriyoruz. Bize ALO 153’ten @ibbBeyazmasa ile sokakta kalan vatandaşlarımızı bildirebilirsiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ