logo

İBB Üst Yönetiminden Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi’ye Ziyaret

İBB Üst Yönetiminden Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi’ye Ziyaret

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Başkan Danışmanı ile Daire Başkanları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Alpay, Başkan Danışmanı ile Daire Başkanları tarafından Ataşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Battal İlgezdi, “Ataşehirimiz için ortak kararlar aldığımız toplantımız oldukça verimli geçti. Anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Başkan Danışmanı ile Daire Başkanları tarafından Ataşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen ziyarette Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye başkan yardımcıları Deniz Kutlu ve Sadık Semih Kayhan da eşlik etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi İBB ekibi’nin Ataşehir Belediyesi’ni ziyareti ile ilgili yaptığı açıkalamada; “İBB Başkan Danışmanı Tonguç Çoban, İBB Genel Sekreter Yrd. Arif Gürkan Alpay, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Bşk. Ayhan Taş, İBB İmar ve Şehircilik Daire Bşk. Gürkan Akgün, İBB Etüd ve Projeler Dairesi Bşk. Serap Öbekçi ve İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Bşk. Prof. Dr. Çağatay Seçkin’i belediyemizde ağırladık. Ataşehirimiz için ortak kararlar aldığımız toplantımız oldukça verimli geçti. Daire Başkanlarımıza anlamlı ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. ” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ