logo

İBB ve Avcılar Belediyesi ‘Dünya Engelliler Günü’ Etkinlikleri

İBB ve Avcılar Belediyesi ‘Dünya Engelliler Günü’ Etkinlikleri

İBB ve Avcılar Belediyesi’nin ortak düzenlediği ve KASDER (Kas Hastalıkları Derneği)’nin de katıldığı etkinlikle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”  programı Avcılar’da gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği organizyasyon, Avcılar Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen programa KASDER (Kas Hastalıkları Derneği) üyeleri de katıldı.

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Milletvekilleri Gülizar Emecan ve Ali Fazıl Kasap’ın da katıldığı etkinlikte, İBB Engelliler Müdürlüğü’nün İSEMX müzik grubu sahne alarak, engelli ressamların eserleri sergilendi.

İBB ve Avcılar Belediyesi’nin ortak olarak düzenlediği “Dünya Engelliler Günü”  etkinliği ile ilgili açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Yıllardır engellilerin sağlıktan eğitime birçok konuda yaşadıkları sorunların çözümü için mücadele ediyorum. Mücadele etmeye de devam edeceğim. Herkese eşit hizmet götürerek daha erişilebilir bir Avcılar için her gün çalışacağız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ