logo

İBB’den Ataşehir’deki Amatör Spor Kulüplerine Destek

İBB’den Ataşehir’deki Amatör Spor Kulüplerine Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İl Genelinde Amatör Spor Kulüplerine yönelik spor malzemesi yardımları devam ediyor. İBB’den Ataşehir’deki 19 amatör kulübe malzeme desteği geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen spor malzemesi dağıtım töreni Ataşehir – Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu Kapalı spor salonunda gerçekleşti. Törende Ataşehir’de bulunan 19 Amatör Spor Kulübü İBB’nin spor malzemesini alırken; AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Naim Yağcı ve İlçe Yöneticilerinin yanı sıra Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Okul Müdürü Göncer Demiryülek hazır bulundu.

İBB İstanbul’da bu yıl 39 ilçede 1000 spor klübüne 20 dalda malzeme desteği ile katkıda bulunduğu kampanya​nın Ataşehir’deki spor klüplerine malzeme dağıtımını gerçekleştiren ev sahibi Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, risk altında olan gençlerin spora yönlendirilmesi gereğinin altını çizerek, “Ataşehirimiz’de hizmet veren, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan ve hakikaten çok zor şartlarda mücadele eden siz değerli Amatör Spor Klüpleri Başkanmalrımızı yürekten kutluyorum. Bu tutkuyla, aşkla yapılan bir mücadeledir. Hele bir de Amatör Spor Klubüyse bunun emekten öte bir getirisi yoktur. Maddi bir karşılığı olmayan, manevi bir mutluluk ve manevi haz adına bu işe soyundunuz ve Ataşehirimiz’deki gençliğimize hizmet ediyorsunuz. İBB her yıl bilabedel gençlerimize hizmet eden spor klüplerimize karınca kararınca hizmet etmeye çalışıyor. İstanbulumuz’da bu yıl 39 ilçemizde 1000 spor klübüne 20 dalda malzeme desteğiyle katkıda bulunuyor. Büyükşehir Belediyemize bu gün Ataşehir’deyapmış olduğu bu faaliyetten dolayı ben Ataşehir adına teşekkür ediyorum” dedi.

İBB’ye ve amatör kulüplere destek verip, yardım edenlere teşekkür eden Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ekrem Köse, 19 spor kulübünün İBB’nin gönderdiği malzemeleri kendi sporcularına dağıtacağını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ