logo

İBB’den Özel Halk Otobüsü Şoförü Ve Şirkete Kapsamlı İnceleme

İBB’den Özel Halk Otobüsü Şoförü Ve Şirkete Kapsamlı İnceleme

Beşiktaş’tayken, şoför ve yolcu arasında tartışma yaşanan Şirintepe – Kabataş Otobüs Hattı’nda çalışan Özel Halk Otobüsü’nün durağa çarparak vatandaşları yaralaması ile ilgili açıklama geldi.

Emniyet tarafından olayla ilgili gerekli soruşturma başlatıldığı kaydedilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklamasında, olarak ilgili şoför, araç sahibi ve Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı inceleme başlatıldığı ve tedavi altındaki vatandaşlarla yakından ilgilendiği ifade edildi.

İBB’DEN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Bugün saat 16:30’da 27E Şirintepe – Kabataş Otobüs Hattı’nda çalışan Özel Halk Otobüsü Beşiktaş’tayken, şoför ve yolcu arasında tartışma yaşanmıştır.

Emniyet’ten alınan son bilgilere göre; güzergah dışında bulunan Beşiktaş – Bahçeşehir durağına çarpan otobüs şoförü 13 kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Şoför, otobüsten inince 1 kişiyi de bıçakla yaralamış, sonrasında denize atlamıştır.

Emniyet yetkilileri, olaya müdahale ederek şoförü gözaltına almıştır. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilmiştir. Emniyet tarafından olayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili şoför, araç sahibi ve Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı inceleme başlatmış bulunmaktayız.

Hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları tek tek ziyaret ederek, sağlık durumlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz.

İstanbulluların bir daha benzer bir durum yaşamamaları için Özel Halk Otobüsü sistemini incelemek dahil çok kapsamlı tedbirler alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ