logo

İBB’nin 1000 Yeni Taksi Teklifine UKOME’de 9. Kez Red

İBB’nin 1000 Yeni Taksi Teklifine UKOME’de 9. Kez Red

İstanbul’un kronikleşen taksi sorununa çözüm olarak sunulan yeni taksi projesinin parçası olarak İBB tarafından UKOME’ye sunulan 1000 yeni taksi teklifi 9. kez reddedildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin UKOME’ye sunduğu 1000 yeni taksi teklifi 9. kez reddedildi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB’nin, UKOME’ye sunduğu 1000 yeni taksi teklifinin 9. kez reddedildiğini duyurdu.

BAKANLIK YETKİLİLERİNİN BLOK OYU İLE 9. KEZ RED

İBB Sözcüsü Murat Ongun paylaşımında, “Kaliteli ve yeni taksi talebi, kasıtlı olarak üye dağılımı değiştirilmiş UKOME toplantısında Bakanlık yetkililerinin blok oyu ile 9. kez reddedilmiştir. İstanbulluların bilgisine.” ifadelerini kullandı.

BAKANLIK YETKİLİLERİ TARAFINDAN DA KABUL EDİLİYOR!

İstanbul’daki taksi sorunu artık Bakanlık yetkilileri tarafından da kabul edildiğini iddia eden Ongun paylaşımında, “Her ne kadar oylamaya yansımasa da, İstanbul’daki taksi sorunu artık Bakanlık yetkilileri tarafından da kabul ediliyor. İstanbul Liman Başkanı’mızın bu sözleri, sorunun sadece bir parçası olsa da son derece önemli” açıklamalarına dikkat çekti.

BİRKAN BİROL YILDIZ: “TAKDİR İSTANBULLULARIN”

İBB Meclisi Ataşehirli Üyesi ve İBB Meclisi Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üyesi Birkan Birol Yıldız, UKOME toplantısı sonrası reddedilen İBB’nin 1000 yeni taksi teklifi ile ilgili, “İstanbul’a getirilmek istenen yeni “Taksi Sistemi”Bakanlık temsilcilerinin oylarıyla 9.kez reddedildi. Takdir İstanbulluların.” Açıklamasını yaptı.

YENİ TAKSİ TEKLİFİ 9. KEZ REDDEDİLDİ

İstanbul’un kronikleşen, halkın desteğini aldığı iddia edilen ve çeşitli kesimler tarafından da onay gören yeni taksi projesini hayata geçirmek isteyen İBB, proje kapsamında kent genelinde hizmet veren 17 bin taksinin sayısının artırılmasını, ilk etapta 5 bin yeni taksi plakasının İBB tarafından kiraya verilmesini hedefliyor.

UKOME TOPLANTISINDA 1000 YENİ TAKSİ TEKLİFİNE RED

1000 yeni taksi teklifinin 9. Kez görüşüldüğü bugünkü UKOME toplantısında kiralık 5 bin yeni taksi plakası projesinin 1000 taksilik bölümü oylamaya sunuldu. UKOME toplantısında yapılan 1000 yeni taksi teklifi 9. kez görüşülmesinde de oy çokluğu reddedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ