logo

İBB’nin Şeffaf Hizmet Alım İhalesine Geçersiz Teklifler Geldi

İBB’nin Şeffaf Hizmet Alım İhalesine Geçersiz Teklifler Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi araç kiralamam amacıyla Bakırköy’deki ek hizmet binasında yapılan Hizmet Alım İhalesine teklif veren 2 firmanın teklifleri, eksik belge gerekçesiyle geçersiz oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kapalı zarf usulü yapılan Hizmet Alım İhalesine 2 firma teklif verdi. Yaklaşık 170 384 bin tahmini maliyet üzerinden açılan ihale şeffaf yöntemlerle gerçekleştiriliyor. Zarflar uygunluk açısından kontrol edilip, içlerindeki belgeler de incelendikten, tutanaklar tutuluyor.

İBB TV aracılığı ile yapılan açık ihalede zarfların, fiyat teklifleri ve teminatların uygunluğu da incelendikten sonra açılan ilk zarftan Ağaoğlu Danışmanlık İç ve Dış Tic. LTD. ŞTİ. tarafından 141 Milyon 277 bin 790 TL fiyat telifi çıktı.

İkinci teklif zarfından ise; Taksim Taahhüt LTD ŞTİ. ve teklifi ise 110 Milyon 737 bin 819 TL olarak verildiği açıklandı.

Saat 09.30’da İBB Bakırköy Ek Hizmet binasında İhale komisyonu tarafından şeffaf olarak gerçekleştirilen kapalı zarf usulü ihaleye 2 firma teklif verdi. Yapılan oturumda açılan zarflar değerlendirilerek; “2 adet istekli komisyonumuza tekliflerini sunmuşlardır. Ancak iki adet teklifin de geçerliliği yoktur. Geçici teminat mektupları ve diğer belgelerde eksiklikler vardır.” Açıklaması yapıldı.

İBB 2020 yılı araç kiralama hizmet alımı ihalesi canlı yayında.

İBB 2020 yılı araç kiralama hizmet alımı ihalesi canlı yayında.

Gepostet von İstanbul Büyükşehir Belediyesi am Sonntag, 15. Dezember 2019

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ