logo

İbrahim Özkan, ‘Kamuoyunun Takdirlerine Bırakıyorum’

İbrahim Özkan, ‘Kamuoyunun Takdirlerine Bırakıyorum’

Salgın konunda bile partizanlık yapıldığını iddia ederek, İBB Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, “AK Parti grubunun tavrını kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.” Dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Koronavirüs salgını konusunda alınacak tedbirleri görüşmek için toplantıya davet ettiği 39 İstanbul ilçe Belediye başkanlarından Ak Partili hiçbir ilçe belediye başkanının toplantıya katılmadığını söyledi.

Büyükşehir’in koordinasyonu konusunun tartışıldığı toplantıya duyarsız kalmalarını eleştiren İBB Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, salgın gibi hassas bir konuda bile partizanlık yapıldığını iddia ederek;  “AK Parti grubunun tavrını siz değerli kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.” Dedi.

AK PARTİ GRUBUNUN TAVRINI KAMUOYUNUN TAKDİRLERİNE BIRAKIYORUM

İBB Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 39 İlçe Belediye Başkanı’nı davet edildiği Koronavirüs salgını ile ilgili toplantı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu 39 İlçe Belediye Başkanını #CoronaVirusu konusunda alınacak tedbirler için acil toplantıya davet etti.

Maalesef AK Partili hiç bir Belediye Başkanı toplantıya katılmadı.

İlçelerle Büyükşehir’in koordinasyonu konusunun tartışıldığı toplantıya bu denli duyarsız kalmaları Yönettikleri ilçe halkına verdikleri değeri ortaya koymaktadır.

Bu kadar hassas bir konuda bile partizanlık yapan AK Parti grubunun tavrını siz değerli kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.

İYİ PARTİ GURUP BAŞKANVEKİLİ ÖZKAN’IN PAYLAŞIMI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ