logo

İçerenköy Derneği Saldırıya Uğrayan Eczacıyı Ziyaret Etti

İçerenköy Derneği Saldırıya Uğrayan Eczacıyı Ziyaret Etti

İçerenköy Derneği yanlış adres verildiği iddiasıyla saldırılan İstanbul Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi’ndeki nöbetçi eczaneye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Mahallesi’nde eczaneye gelen saldırgan Eczacı Ayşenur Ören‘e, çalışanlara ve eczanedekilere tehditler savurmuştu ve küfür etmişti. Nöbetçi Eczaneye saldıran saldırgan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNDUK

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İçerenköy Derneği Başkanı Niyazi Yaman, “İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi olarak İçerenköy Üsküdar caddesindeki Eczacı Ayşenur Ören e ve çalışanlarına Mahalle olarak yanında olduğumuzu belirterek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk.” Dedi.

YANLIŞ ADRES VERİLDİĞİ İDDİASIYLA NÖBETÇİ ECZANEDE SALDIRI

İstanbul Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi’nde annesine yanlış adres verildiği iddiasıyla nöbetçi eczaneye giden erkek, çalışanlarına küfür ederek saldırmıştı. Eczanedekilere saldıran şahıs, kadın bir çalışanı da “Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafanı koparırım senin” ifadeleriyle tehdit ettiği kameralara yansımıştı.

GÖZALTINA ALINAN SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eczanede çalışanlara saldıran şahısla ilgili emniyetten yapılan açıklamada, gözaltına alınan şahsın kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme suçlarından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ