logo

İçerenköy Derneği Yönetimi Kuruluşunun 5. Yılında Buluştu

İçerenköy Derneği Yönetimi Kuruluşunun 5. Yılında Buluştu

Pandemi döneminde birçok STK gibi ara verdiği saha çalışmalarını başlatan İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi ve üyeleri kahvaltılı etkinlikte buluştu.

Recep Kenan/ithaber.com

Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi ve üyelerinin Pembegül Pastanesi’ndeki buluşmasında pandemi nedeniyle ara verilen etkinlikleri yeniden başlatma kararı açıklandı.

İÇERENKÖY DERNEĞİ YÖNETİMİ KURULUŞUNU 5. YILINDA BULUŞTU

Kuruluşunu 5. Yılında düzenlenen kahvaltıda konuşan İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Niyazi Yaman pandemi koşullarında 2 yıldır etkinlik düzenlenemediğini, pandemi öncesi düzenledikleri kültür gezilerini hatırlatarak yüzlerce İçerenköylü komşularını bu gezilerde buluşturduklarını kaydetti.

İçerenköy mahallesinin ve komşularının sorunlarını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ilettiklerini kaydeden İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, ihtiyaç sahibi komşularına yardım ve desteklerini ilettiklerini ifade etti.

İÇERENKÖY YÜZBİN NÜFUSLA TÜRKİYE’NİN İLK 5 MAHALLESİ ARASINDA

İçerenköy’ün yüzbine yakın nüfusu ve 60 bine yakın seçmeni ile Türkiye’nin ilk 5 mahallesi arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Niyazi Yaman, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

İÇERENKÖY, KOMŞULUK BAĞINI KORUYAN ÖNEMLİ MAHALLELERDEN

İçerenköy Mahallesi’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğuna işaret eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan, “Ataşehir Belediye Başkanı  Battal İlgezdi’nin selamlarını ileterek; “İçerenköy Mahallesi, mahalle havasının yok olmadığı, kırk – elli yıldır komşuların birbirini tanıdığı, ailelerin birbirini tanıdığı nadir mahallelerden biri. Büyük bir mahalle olmasına rağmen, komşuluk bağını koruyan önemli mahallelerden biri İçerenköy. Derneğimiz de bu anlamda önemli adımlar atıyor. Bizler belediye olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu havanız, bu kardeşliğimiz bozulmasın.” Dedi.

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği yönetiminin katıldığı kahvaltılı programaAtaşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan, İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Sırma Doğru, ATABEL Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gültekin, CHP İçerenköy Mahalle Başkanı Hıdır Igde ile Metin Çimen, Semra Erdönmez ve Şemsi İskenderoğlu aralarında olduğu dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ