logo

İçerenköy Derneği Zabıta Teşkilatının Kuruluşunu Kutladı

İçerenköy Derneği Zabıta Teşkilatının Kuruluşunu Kutladı

Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği yönetimi, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş nedeniyle Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Niyazi Yaman başkanlığındaki Metin Cimen, Caner Göbekogulları, Ayşe Kurt, Tayfun Cebeci, basın mensubu ve dernek yöneticisi Recep Kenan’dan oluşan İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği yönetimi, Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş nedeniyle Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya’yı ziyaret ederek Belediye Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı kutladılar.

Ataşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği yönetimi, sırasıyla; Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü ve Türkan Saylan Tp Merkez Baş Hekimi Oktay yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ataşehir Belediyesine ziyaret gerçekleştiren İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği yönetimi, İçerenköy Mahallesi’nin sorunlarını ve çözüm iletip; öneri, beklenti ve desteklerini istediler.

Dernek yöneticileri, İçerenköy Spor Klübü’nün kullanımında olan İçerenköy’deki spor küplerinin de yararlanacağı İçerenköy Spor Sahası’nın kullanıma uygun hale getirilmesine katkı vermelerini istediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ