logo

İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi açıklaması

İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi açıklaması

Yapılan güzel işe evet diyeceklerini kaydeden İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi, yazılı açıklamada, “Algı ile proje karşıtı bir kulüp ve yönetim gösterilmek istenmektedir.” Dedi.

Maksatlı ve yanlı yanlış haberlere gereken cevabın verileceği kaydeden İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi, Ataşehir ilçesi için yapılan Spor kompleksi projesine destek verildiğini ifade ederek, taşınma süresinde izin istendiği ve bilgi verilerek yargıdan ek süre talep edildiği söylendi.

İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi tarafından yapılan yazlı açıklama:

Kulübümüz yapılan maksatlı ve yanlı yanlış haberlere gereken cevabı her zaman vermeye muktedirdir. Bu haberlerin de kulübümüz tarafından kaale alınmayacak kişiler tarafından maksatlı yapıldığı ortadadır.

Öncelikle kulübümüz sahasında Ataşehir ilçesi için yapılan Spor kompleksi projesine destek vermektedir. Bu projenin yararını da spor kulübü oldugumuz icin herkesten cok bilmekteyiz.Ancak kulüp yeri antreman yeri ve sporcuların durumu konusunda vede kullanım konusunda İstanbul buyuksehir belediyesine gerekli başvuruları yapmıştır .Bu hususta İBB tarafından Bostancı bölgesinde antreman yeri verilmis , Kulüp icin yeni adreste belirlenmiştir. Yapılan tesiste antreman ve maçlar icin tum amatör spor kulupleri icin düzenlemede yapım sonrası yapılacaktır .

Ayrıca Yapı işleri müdürlüğü Ve Yüklenici Firmaya bilgi vererek taşınma süresi konusunda izin istemiştir ve bilgi verilerek yargıdan ek süre talep edilmiştir. 7 gün de stad taşıyacak olan bir kulüp daha görülmemiş bir konudur. Bu arada alınan ek sürede kulübümüz taşınma işlerini sonlandırmaya çalışmaktadır .

içerenköy idman yurdu spor kulübü daima mevcut olan yönetim kurulu veya ileride görevde yer alacak içerenköy sevdalıları ile yoluna her zaman emin hedeflerle yürüyecektir. Spora ve sporculara verilecek emek için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağız

Yaratılmak istenen algı ile proje karşıtı bir kulüp ve yönetim gösterilmek istenmektedir. Bizim bu konudaki düşüncelerimiz nettir güzide içerenköy ilçemize yapılan her güzel ise evet deriz ve yanında da oluruz

Kamuoyuna duyurulur.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ