logo

İçerenköy İdmanyurdu’ndan Bölgesel Atletizmde Derece

İçerenköy İdmanyurdu’ndan Bölgesel Atletizmde Derece

İçerenköy İdmanyurdu Spor kulübü, Turksell Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2. Kademe yarışında Yıldız Kızlarda takım halinde 5’inci, Küçük Erkeklerde 8’inci oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy İdmanyurdu Spor kulübü, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı 2017.2018 sezonu Turksell Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2. Kademe yarışında Yıldız Kızlarda takım halinde 5’inci, Küçük Erkekler 8’inci oldu.

Metin Çimen’in kafile başkanlığında Sapanca Gölü’ndeki Seka Kağıt Tesisleri’nda konaklayan, hocaları Milli Takım Antrenörü eski milli atlet Yusuf Türk gözetiminde hazırlandıkları Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı 2017 – 2018 sezonu Turksell Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2. Kademe yarışına katılan İçerenköy İdmanyurdu Atletizm takımı, Yıldız kızlarda takım olarak Marmara bölgesi 5’incisi olurken, küçük erkeklerde ise takım halinde 8’inci oldu.

04.11.2017 tarihinde Kocaeli ili Kartepe ilçesinde yapılan 50 kulüpten 350 sporcunu yer aldığı, Turksell Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2. Kademe Kros şampiyonasına İcerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü, Yıldız Kız ve Küçük Erkekler Kategorisinde katıldı.

Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi 2. Kademe Kros şampiyonasına katılarak dereceye giren Sebahattin Keskin başkanlığındaki İçerenköy İdmanyurdu antrenörü, Atletizm Milli Takım Antrenörü de olan eski milli atlet Yusuf Türk, yaptığı açıklamasında; İçerenköy İdmanyurdu Atletizm takımlarının hedefinin Türkiye kros şampiyonasına katılarak derece elde etmek olduğunu söyledi.

İçerenköy İdmanyurdu Kulübü Yıldız Kızlarda Takım olarak; Yağmur Çanakçı, Huri Melek Atik, Melis Kılavuz, Gizem Engin ile katıldı.

Küçük Erkeklerde ise ; Barış Meço, Onur Susam, Yunus Susam, Barış Altuntepe, Yıldız Takım olarak mücadele ederken; Yıldız Erkeklerde; Hakan Cemal Kaya, Muhamed Altuntaş ise ferdi olarak katılarak İçerenköy İdmanyurdu Kulübü’nü temsil ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ