logo

İçerenköy Küçükbakkalköy İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

İçerenköy Küçükbakkalköy İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

İBB’de askıya çıkan İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nde askıya çıkarılan İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili İçerenköy Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Sırma Doğru’nun öncülüğünde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İÇERENKÖY VE KÜÇÜKBAKKALKÖY NİP İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

Ataşehir İlçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nde 06.05.2022 tarihinden itibaren 30 gün süreyle askıya çıktı.

İÇERENKÖY VE KÜÇÜKBAKKALKÖY NİP İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

İBB’DE ASKIYA ÇIKAN İÇERENKÖY NİP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İBB’de Askıya Çıkan İçerenköy NİP Bilgilendirme toplantısı Yapıldı. İçerenköy mahalle Muhtarı Sırma Doğru ev sahipliğinde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İBB Planlama Müdürü Fatih Doğan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan,  Ataşehir Belediyesi İmar Müdürü Temel Önder ile İçerenköylü vatandaşlar katıldı.

PARSEL BAZINDA BİLGİ BELEDİYEDEN!

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantının bilgilendirme toplantısı olduğunu vurgulayan Sadık Kayhan, parsel bazında bilgi almak isteyenlerin belediye İmar Müdürlüğü’ne gelerek detaylı bilgiye sahip olabileceklerini, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili genel anlamda soruları yanıtlamak üzere geldiklerini ifade etti.

İBB’DE ASKIYA ÇIKAN İÇERENKÖY NİP BİLGİ

Ataşehir Belediyesi teknik heyeti slayt gösterisi eşliğinde İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) çalışmalarında dünü, bugünü ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

İKİNCİ BİR TOPLANTI YAPILABİLİR

Yoğun ilginin olduğu toplantıda bazı vatandaşlar yerin dar olduğunu ve gerekli bilgiye ulaşma şanslarının olmadığını dile getirmeleri üzerine Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan; gerekirse şu an içeride olan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme yaptıktan sonra ikinci bir toplantı yapılarak bunu telafi edilebileceğini ifade etti.

MUHTAR SIRMA DOĞRU: UYGUN SALON BULAMADIM

İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, yer sorunu ile ilgili tepkilerini dile getiren İçerenköylülere, yer olarak bölgede bulunan düğün salonlarına gittiğini, uygun saatlerde yer bulamadığını belirterek; bilgilendirme toplantısını burada yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Ayrıca maliklere, kafalarında oluşan olumsuzluklarla ilgili tüm soruları ileterek bilgi almaları yönünde de uyarısını yaptı.

İBB’DE ASKIYA ÇIKAN İÇERENKÖY NİP İTİRAZLARI ŞAHSEN İBB’YE

Toplantı hakkında ilgi paylaşımı içeren konuşmaların ardından vatandaşlardan gelen soruları not alan İBB İmar Müdürü Fatih Doğan, 06.05.2022 tarihinde İBB’de askıya çıkan İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili gerekli açıklamalarda bulunarak 06.06. 2022 tarihine kadar İBB’de askıda kalacak olan planlarla ilgili gerekli itirazlarını şahsen İBB’ye yapmalarının gereğine işaret etti.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İTİRAZ DİLEKÇELERİNİ ALMA YETKİSİ YOK

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Sadık Kayhan’da 6 Haziran’a kadar İBB’de askıda kalacak  İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili itirazı olan vatandaşların şahsen İBB’ye giderek itiraz dilekçelerini verebileceklerini, Ataşehir Belediyesi olarak itiraz dilekçelerini alma yetkilerinin olmadığını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ