logo

İçerenköy Kültür Merkezi Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

İçerenköy Kültür Merkezi Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Ataşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve hayırseverin üstlendiği kaba inşaatı İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nin yapım çalışmalarında yeni aşamaya geçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kaba inşaatı tamamlanan, ince işleri Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Ataşehir Belediyesi inşaatı İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları sürüyor.

Ataşehirlilerin çocukları ile birlikte vakit geçirebilecekleri, aktivitelerden faydalanabilecekleri;  kitapevi, restoranlar, sergi salonlarının, yer aldığı zemin katında duvar ve bölme işlemlerine başlandı.

SANAT VE MÜZİK EĞİTİMİ VERİLECEK 30 DERSLİK

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Kontrol Mühendisi Özlem Terzioğlu,  “Toplamda 30 derslikli bir de eğitim alanının inşa edileceği İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nin dersliklerinde ağırlıklı olarak sanat ve müzik eğitimi verilecek. 4. Katında 650 kişi kapasiteli tiyatro salonunun yer alacağı kültür merkezinde, tiyatral etkinlikler gerçekleştirilebilecek.” İfadelerine yer verdi.

KABA İNŞAATI BİTTİ, YAKIN ZAMANDA ATAŞEHİRLİLERİN HİZMETİNE SUNULACAK

20 bin metrekare olan İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının bittiğini kaydeden Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kontrol Şefi Ahmet Mete Bulakbaşı, yakın zamanda tamamlanacak proje ile kültür merkezinin Ataşehirlilerin hizmetine sunulacağını belirtti.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizin duvarlarını örmeye başladık.Heyecanlıyız. Çünkü…Sanat, tarihte olduğu gibi bu zor zamanlarda da umudu yeşertmeye, hayal ettirmeye ve ne olursa olsun insanlığa iyi gelmeye devam edecek.

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 11 Ağustos 2020 Salı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ