logo

İftar Programında İçerenköylülere İmar Müjdesi

İftar Programında İçerenköylülere İmar Müjdesi

İftar programında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “İçerenköy’ün imar sıkıntısını biliyorum. Önümüzdeki ay İBB Meclisi’ne gelecek” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın İBB desteğiyle düzenlediği İftar programında İçerenköy sakinleri ile iftar yapan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, imar sıkıntısını yakından bildiğini söylerdiği İçerenköy imar planının itirazlarının değerlendirilerek önümüzdeki ay İBB Meclisi’nin gündemine geleceğini söyledi.

İftar programında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “İçerenköy’ün imar sıkıntısını biliyorum. Çalışmalar artık bir noktaya geldi. Önümüzdeki ay itirazlar değerlendirilerek Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelecektir” ifadelerine yer verdi.

Esnaf ziyareti sonrasında İçerenköy’deki İftar Programının gerçekleştirildiği alana Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları başkanı ile birlikte gelen İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan alandaki masaları birlikte dolaşarak İçerenköylülerin Ramazan ve iftarını kutladı.

Kuranı Kerim’ Tilavetinin ardında Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi.

İftar öncesi İftar davetlileri İçerenköylülere önümüzdeki ay İmar sıkıntısının ortadan kalkacağı müjdesini veren Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan İçerenköylülere, ‘iftar soframıza hoş geldiniz’ diyerek yaptığı selamlama konuşmasında; “ Sevgili dostlar, bende bir İçerenköy sakini olarak bu bölgeyi ve bu bölgenin insanlarını yakından tanıyan, bilen bir kardeşinizim. Şu anda İçerenköy mahallemizin bir takım sıkıntıları vardı. Çok şükür Belediye Meclis üyelerimiz ve bizden önceki arkadaşlarımız sayesinde bu sıkıntılar da son safhaya gelindi. Allah’ın izniyle önümüzdeki ay İçerenköy’de İmarla ilgili herhangi bir sıkıntımız kalmayacak. Bu bölge ile ilgili yapılan itirazlar önümüzdeki ay Büyükşehir Belediye Meclisine gelecek inşallah” diyerek bunlardan daha önemlisi 24 Haziran seçimlerinin olduğunun vurgusunu yaptı.

İçerenköy Alanaldı Caddesi Sağlam Sokak’ta düzenlenen İftar programına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Ak Partili Ataşehir Belediyesi Meclis üyeleri, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ