logo

İftardan Sahura Kesintisiz Çözüm

İftardan Sahura Kesintisiz Çözüm

Yeni nesil finans kavramını Türkiye’ye kazandıran Çözüm Tasarruf, ramazana özel kurguladığı “İftardan Sahura Kesintisiz Çözüm” hizmetini başlattı.

Türkiye’de ilk uygulaması 1867 yılında kurulan Memleket Sandıkları’na dayanan, tasarruf odaklı finansal ürünleri ön planda tutan; hem altyapısı hem de ürün çeşitliliği hem de sektöre getirdiği yeniliklerle yeni nesil finans anlayışını ön plana çıkaran Çözüm Tasarruf; KOBİ’den çiftçiye öğrenciden sanayiciye kadar birçok kişiye uygun koşullarda finansman desteği sağlıyor.

Ocak 2020’de faaliyetlerine başlayan ve 4 ay gibi kısa bir sürede şube sayısını 32’ye çıkaran Çözüm Tasarruf, finansmana ihtiyaç duyan müşterilerine, evden çıkmadan ulaşabilecekleri çözümlerle cevap veriyor. Geçtiğimiz ay çalışmalarına başlayan Online Çözüm Merkezi sayesinde müşteriler istediği yerden ister görüntülü ister sesli iletişim tercihleriyle Çözüm Tasarruf yetkilileriyle irtibata geçebiliyorlar.

Çözüm Tasarruf, ramazan ayında da Türkiye’de ilk defa “İftardan Sahura Kesintisiz Çözüm” hizmetini başlattı. Buna göre Online Çözüm Merkezi, ramazan ayı boyunca 20.30-02.30 saatleri arasında da hizmet veriyor. Herkesin kolayca ihtiyaçları doğrultusunda finansmana erişimini sağlayan Çözüm Tasarruf, konvansiyonel bankacılık sisteminde olduğu gibi faiz, masraf gibi ek kalemlerle yormadan herkesin kendi bütçesine uygun şekilde oluşturabileceği tasarruf planlarından faydalanmasını sağlıyor. Taksitler kişinin tasarruf tutarına, teslim tarihine, peşinat ya da ara ödemelerine göre belirleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ