logo

İl Başkanı Şenocak Ataşehir’de Seçim Startı Verdi

İl Başkanı Şenocak Ataşehir’de Seçim Startı Verdi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ataşehir’in de aralarında olduğu ilçe başkanlıklarına sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Bayram Şenocak Ataşehir’de seçim startı verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, aralarında Ataşehir, Sancaktepe ve Gaziosmanpaşa ilçelerinin de olduğu teşkilatlara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti ilçe teşkilatlarına sürpriz ziyarette bulunan İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bu kapsamda Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan başkanlında yapılan toplantıda, Ak Parti Ataşehir ilçe teşkilatı olarak Ataşehir’i hak ettiği AK Belediyecilikle buluşturacak plan ve projelerin konuşulduğu,  bu kapsamda yapılan ilçe teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği belirtildi.

İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyaret sonrasında açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, açıklamasında; “Ataşehir İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, teşkilat mensubu dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ataşehir’i hakettiği AK Belediyecilikle buluşturacak plan ve projelerimizi konuştuk, mevcut çalışmalarımızı değerlendirdik” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ