logo

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün ZAFER BAYRAMI Mesajı

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün ZAFER BAYRAMI Mesajı

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, 30 Ağustos Zafer’ini armağan eden Başkomutan Atatürk’ü ve kahraman ordumuzu rahmet, minnetle yad ederek Büyük Zaferi kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığı mesaj yayınladı.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI, ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, aziz milletimizin ve kıymetli hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ONURUNU VE GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında mesaj yayınlayan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, üzerinden 98 Yıl geçmiş olmasına rağmen önemini koruyan büyük 30 Ağustos Zafer’ini armağan eden Başkomutan Atatürk’ü ve kahraman ordumuzu rahmet, minnetle yad ederek; “Tarihi şanlı destanlarla dolu büyük Türk Milleti’nin altın halkalarından bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.” Dedi.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihi şanlı destanlarla dolu büyük Türk Milleti’nin altın halkalarından bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Üzerinden 98 Yıl geçmiş olmasına rağmen bu büyük Zafer, Büyük Türk Milletinin fedakârlıkları ve omuz omuza verdiği insanüstü gayretleri ile kazanılmış dünyada eşi benzeri olmayan gerçek bir kurtuluş destanıdır.

Büyük Zafer’in 98. yılında Aziz Milletimize bu zaferi armağan eden İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman ordumuzun tüm askerlerini rahmetle, minnetle bir kez daha yâd ediyorum.

İstiklâl Savaşı’nın zaferle sonuçlanarak milletimizin kaybetmekte olduğu istiklâlini yeniden kazanmış olmasında, Türk İstiklâline bütün varlığıyla inanmış gönüllerin çok büyük etkisi bulunmaktadır.

Büyük Türk Milleti; geçmişinde olduğu gibi bugün de istiklali ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır. Büyük Zafer’den aldığımız ilham ve cesaretle, ülkemizi daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz tarihinde yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminde olduğu gibi, milli ve dini değerlerimize sahip çıkarak milletimizin ve vatanımızın bekası ve gelişmesi için, birlik ve beraberliğimizi bozmadan, el ele, kol kola, tüm gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, böyle anlamlı bir günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için mücadele eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Aziz Milletimizin ve Kıymetli Hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Mehmed ÖZTÜRK

Ilgaz Belediye Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ