logo

Ilgaz Belediyesi Dibek Çayırı Rekreasyon Projesi’ne Ödül

Ilgaz Belediyesi Dibek Çayırı Rekreasyon Projesi’ne Ödül

Ilgaz Belediyesi “Dibek Çayırı Göl ve Rekreasyon Alanı Projesi”, Mehmed Öztürk başkanlığındaki Çankırı’nın Ilgaz ilçesi belediyesi ve başkan Öztürk’e ödül getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Malatya’da düzenlenen törenle “Dibek Çayırı Göl ve Rekreasyon Alanı Projesi” ile layık görülen ödül Ilgaz Belediyesi adına Başkan Mehmed Öztürk’e verildi.

Kent & Başkan dergisi tarafından ikincisi gerçekleştirilen  “Kent & Başkan Ödülleri” kapsamında yapılan oylama sonucunda Türkiye’nin en prestijli yerel yönetim ödülü almaya hak kazanan belediye başkanları belirlendi.

“Dibek Çayırı Göl ve Rekreasyon Alanı Projesi” ödül Getirdi

Ilgaz Belediyesi, Kent & Başkan Ödülleri – 2021 yarışmasında “Dibek Çayırı Göl ve Rekreasyon Alanı Projesi” ile ödüle layık görüldü.

Hizmette Devamlılığı Esas Alarak Dibek Çayırı Projesinin Devamını Sağladı

Hizmette devamlılığı esas alan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk seçimde MHP’li rakibi önceki başkan Arif Çayır tarafından tasarlanan ve yatırım planına alınan Dibek Çayırı projesinin devamını sağlayarak Ilgaz ilçesine ödüllü bir yatırımı kazandırıyor.

Başkan Mehmed Öztürk: “Ilgaz’a Gönül Vermiş Yurttaşlarımıza Teşekkür”

Ödül töreni sonrası açıklama yapan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, açıklamasında, “DİBEK ÇAYIRI GÖL VE REKREASYON alanı projemiz başta olmak üzere birbirinden güzel projelerimize gösterdiğiniz ilgi için tüm Ilgazlı hemşerilerime ve Ilgaz’a gönül vermiş yurttaşlarımıza teşekkür ederim. #ılgaz #ılgazbelediyesi sizin için çalışıyoruz.” İfadesine yer verdi.

Kent Başkan Dergisi tarafından düzenlenen Türkiye genelini kapsayan ve tüm belediyelerin projeleri ile aday olduğu http://www.kentvebaskan.com.tr web sitesi üzerinden online olarak geçekleştirilen oylamada başarılı bulunarak dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına ödülleri takdim edildi.

Kent&Başkan Dergisi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belde belediye başkanları 12 Eylül’de Malatya’da düzenlenen ödül töreni ile ödüllerini aldı.

12 Eylül günü Malatya’da düzenlenen Kent & Başkan Ödülleri – 2021 törenine, Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları, protokol, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dibek Çayırı Göl ve Rekreasyon Alanı Projesi:

Çankırı Ilgaz ilçesi E-80 karayolu üzerinde iki adet böbrek şeklinde göletten oluşan yapımına devam edilen proje bölgede turizmi hareketlendirmeyi amaçlıyor.
Dibek Çayırı Göl Ve Rekreasyon Alanı Projesi etrafında yöresel satış alanları, turizm çarşısı, su değirmenleri, iskelesi olan bir mesire ve dinlenme alanı şeklinde tasarlandı.
Başlangıç maliyeti 15-20 milyon lira arası olan proje, tamamlandığında yılda 4 milyon aracın geçtiği,  21 ile ve 7 ülkeye bağlanan yol ağında hizmet verecektir.  Dibek Çayırı Göl Ve Rekreasyon Alanı Projesi sinin Ilgaz Turizmi ve ekonomisine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ