logo

Ilgaz Yıldıztepe’de Uluslararası Diplomatik Kayak Yarışı Düzenlendi

Ilgaz Yıldıztepe’de Uluslararası Diplomatik Kayak Yarışı Düzenlendi

Çankırı Ilgaz ilçesindeki Yıldıztepe Turizm Merkezi’nde  2.sini düzenlenen ve 150 sporcunun katıldığı Uluslararası Diplomatik Kayak Yarışı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi‘nde 2. Diplomatik Kayak Yarışı düzenlendi.

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi‘nde Dışişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Çankırı ve Ilgaz belediyeleri ile Çekya, Estonya, Finlandiya ve Fransa büyükelçiliklerinin iş birliğiyle düzenlenen 2. Diplomatik Kayak Yarışı 150 sporcunun katılımı ile katıldı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı etkisi altında düzenlenen  ödül töreninde konuşan  Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, buradaki katılımcılara teşekkür ederek, “Yarışlar Ilgaz Dağı’nın tanıtımına katkı sağlamaktadır. Önümüzdeki yıllarda katılımcı sayısının katlanarak artacağını ümit ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

ILGAZ BELEDİYE BAŞKANI MEHMED ÖZTÜRK “HER ŞEY ILGAZIMIZ İÇİN”

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde 2.’si düzenlenen Uluslararası Diplomatik Kayak Yarışı ile ilgili açıklamasında, “Bu sene 2.sini düzenlediğimiz Uluslararası Diplomatik Kayak Yarışımızı tamamladık.  İlçemizin tanıtımı ve dünyaya duyurulması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Her şey ılgaz’ımız için…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ