logo

İlgezdi, ‘Diyarbakır’da Elektrik Terörü Yaşanıyor’

İlgezdi, ‘Diyarbakır’da Elektrik Terörü Yaşanıyor’

Diyarbakır’da bir elektrik terörü yaşandığını kaydeden CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, “Elektrik dağıtım şirketleri yurttaşlardan ceza adı altında deli dumrul vergisi alıyor!” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi Diyarbakır’da bir elektrik terörü yaşandığını kaydederek. “Elektrik dağıtım şirketleri yurttaşlardan ceza adı altında deli dumrul vergisi alıyor!” dedi. 

CHP Halkla İlişkiler, Sağlık, Kültür ve Sanattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP heyeti olarak gittikleri Diyarbakır’da yurttaşların elektrik dağıtım şirketlerinden dert yandığını ortaya koyarak, “Daha yakında zamanda Sur ilçesine bağlı birçok mahallede yurttaşlara saatlerin eski olması gerekçesiyle 5 bin 800 lirayı bulan cezalar kesildi!” diye konuştu. 

Köyleri Dicle Elektrik Boşaltıyor

Yurttaşların, ‘Şu anda bölgede gerçekten bir terör varsa o da Dicle Elektrik terörüdür. Daha öncesinde insanlar silahlar yüzünden köylerini terk ederlerdi. Şimdi Dicle Elektrik yüzünden köylerini terk ediyorlar’  değini kaydeden CHP’li Akkuş İlgezdi, “Yüzlerce eve, insaf sınırını aşan bu cezalar nedeniyle haciz geliyor! Bu haksızlığa daha ne kadar ortak olacaksınız?” diye sordu.

Diyarbakırlıların dayanacak gücü kalmadığını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Vatandaşlarımız ‘Hepimiz çiftçiyiz, Dicle Elektrik bizi soyup soğana çevirdi. 1000 dönüm buğday sulamışım, 147 bin lira Dicle Elektrik’e ödeme yapacağım’ diye isyan ediyor” açıklamasını yaptı.

Akkuş İlgezdi, “Diyarbakırlı yurttaşlarımızın endişesi olmasın; tedarik şirketlerinin yarattığı bu mağduriyete, abonelerin faturalarına yansıyan fahiş ücretlere millet iktidarında son vereceğiz!” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ